:2210319368:
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Por favor, faça o login para responderDum 01 Mar 2015, 23:28
Emil
Membri
inainte ce preferi??Black Widow a scris:toate prajiturile imi plac, nu pot alege doar una sau doua..
Dum 01 Mar 2015, 23:29
sweety_me
Staff
nesatuloBlack Widow a scris:toate prajiturile imi plac, nu pot alege doar una sau doua..
Lun 02 Mar 2015, 18:28
Black Widow
Girl's
Emil a scris:inainte ce preferi??Black Widow a scris:toate prajiturile imi plac, nu pot alege doar una sau doua..
inainte de ce?
Lun 02 Mar 2015, 18:29
Black Widow
Girl's
Emil a scris:inainte sa te joci ce prajitura preferi?
nu ma joc cu burta plina
Sam 07 Mar 2015, 14:33
Mihaela
Girl's
as fi curioasa ce gust areLamisa a scris:Niste gogosi umplute cu fasole si miere nu va tenteaza?
Sam 07 Mar 2015, 15:16
Mihaela
Girl's
sincer ,nu as vrea sa incerc,da si tu una cu multa friscaLamisa a scris:Este bunicica, dulce dar prea uleioasa pentru mine. Trage mult ulei , nu stiu de ce, cred ca si fasolea absoarebe sau asa e aluatul.
Sam 07 Mar 2015, 22:43
Neo
Membri
nu ma omor cu dulciurile dar imi plac prajiturile cu fructe, fara urasc orice tip de prajitura si raffaello, le iubesc
Sam 07 Mar 2015, 22:52
Black Widow
Girl's
imi plac bomboanele raffaello..sunt singurele pe care le manac cu maxima placere..
acum mananc clatite cu nutella:) ar fi cazu sa ma opresc c am ajuns la 5 bucati:)))
acum mananc clatite cu nutella:) ar fi cazu sa ma opresc c am ajuns la 5 bucati:)))
Sam 07 Mar 2015, 23:20
Black Widow
Girl's
nu stiu ce naiba pun in ele, da mananci ca prostu si nu te mai saturi si parca vrei sa ai gustu ala mereu in gura..astia au bagat droguri in ele ))
Sam 07 Mar 2015, 23:23
Neo
Membri
chiar ca, sunt foarte reusite, imi place cand se topesc si crema aia iti inunda gura...mmm...nu e gay ptr ca ma refer la bomboane : )))
Sam 07 Mar 2015, 23:27
Black Widow
Girl's
mai sunt trufele cu cafea..creca s vreo 20 bombonici in cutia aia si sa dea naiba daca atunci cand ma apuc de ea imi mai vine s o las..cred ca de la oboseala in ultima vreme vreau sa mananc mult dulce..si uite asa trec peste mese, ca mi taie pofta de mancare bomboanele:)))
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum