Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mar 13 Oct 2015, 10:45
Vizitator
Vizitator
Neata Miha!
La voi scade tensiunea, la noi cica o creste. Acum nu stiu sigur daca de tensiune vorba
La voi scade tensiunea, la noi cica o creste. Acum nu stiu sigur daca de tensiune vorba
Mar 13 Oct 2015, 12:05
Vizitator
Vizitator
Buna dimiziua Ariana! Punem ce vrei tu, ca pana vine mancarea mea mai e oleaca.
Ce ai bun la gamela?
Ce ai bun la gamela?
Mar 13 Oct 2015, 12:09
Mihaela
Girl's
Cris..la femei si la barbatii in varsta le-o scade,nu i-am intrebat pe astia tineri,dar daca tu ai confirmat ca ti-o creste,musai sa si probam,de tuica zic,da...! Sa nu inteleaga Lamisa alceva..Cris a scris:Neata Miha!
Mar 13 Oct 2015, 12:10
Vizitator
Vizitator
M-am luat cu una cu alta...ma lasi flamand?
Daca dai ceva bun, ma revansez eu cumva.
Daca dai ceva bun, ma revansez eu cumva.
Mar 13 Oct 2015, 12:11
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:Cris..la femei si la barbatii in varsta le-o scade,nu i-am intrebat pe astia tineri,dar daca tu ai confirmat ca ti-o creste,musai sa si probam,de tuica zic,da...! Sa nu inteleaga Lamisa alceva..Cris a scris:Neata Miha!
Nu prea imi place tuica Miha. La mine creste si fara tuica
Mar 13 Oct 2015, 12:13
Mihaela
Girl's
Cris..mancarea e fudulie,bautura e temelie,de mancat bei ceva si iti trece foamea..
Mar 13 Oct 2015, 12:14
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:Cris..mancarea e fudulie,bautura e temelie,de mancat bei ceva si iti trece foamea..
Apai cu regimul ala cresc doar urechile
Mar 13 Oct 2015, 12:15
Vizitator
Vizitator
Ariana a scris:Aia cica o creste. Pofta adica
Nu mai stiu ce a crescut cand am baut ultima tuica. Dai tu una? Tuica zic
Mar 13 Oct 2015, 12:16
Mihaela
Girl's
Na...mai lasat in ceata,acum de unde mai stiu daca e adevarat...?aveam de gand sa umblu cu tuica in geanta si daca avea probleme x,y ,scoteam tuica,dar daca am surpriza si ii scade,ai..?Cris a scris:Mihaela a scris:Cris..la femei si la barbatii in varsta le-o scade,nu i-am intrebat pe astia tineri,dar daca tu ai confirmat ca ti-o creste,musai sa si probam,de tuica zic,da...! Sa nu inteleaga Lamisa alceva..Cris a scris:Neata Miha!
Nu prea imi place tuica Miha. La mine creste si fara tuica
Mar 13 Oct 2015, 12:18
Vizitator
Vizitator
Pai cu tuica in geanta si...hai mai ca stii tu de la ce mai creste Aia o ai mereu la tine
Mier 14 Oct 2015, 09:30
Mihaela
Girl's
Cuvioasa paraschiva,citeste ce nu ai voie sa faci si sa mananci azi..
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum