Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Dum 27 Sept 2015, 07:22
Vizitator
Vizitator
Opaaaa....lume noua sau mi se pare mie?
Amandino, lasa vrajeala cu netul, zi ca ai iubitul gelos si nu te lasa
Amandino, lasa vrajeala cu netul, zi ca ai iubitul gelos si nu te lasa
Dum 27 Sept 2015, 10:27
Vizitator
Vizitator
Stai sa ma uit in apele mele sa vad daca esti acolo
Hai miha...si eu am luat 2 bune pe ziua de azi dar incerc sa le pun unde merita. Fii egoista si fa doar ceea ce tie iti face bine.
Hai miha...si eu am luat 2 bune pe ziua de azi dar incerc sa le pun unde merita. Fii egoista si fa doar ceea ce tie iti face bine.
Dum 27 Sept 2015, 10:40
Vizitator
Vizitator
Uff, imi pare rau Miha, credeam ca e vorba de chestii mai marunte.
Insanatosire grabnica!
Insanatosire grabnica!
Dum 27 Sept 2015, 10:52
Mihaela
Girl's
Mulțumesc cris,mă uit la ea și nu știu ce să fac,acum două nopți am fost la urgente cu ea,nu i-a făcut mai nimic
Dum 27 Sept 2015, 10:54
Vizitator
Vizitator
Nu stiu ce sa zic, poate intra Lamisa si poti vorbi mai multe cu ea.
Dum 27 Sept 2015, 11:37
sweety_me
Staff
Neatza lumiiile
Sefuuu...nu am iubit gelos...chiar stau langa el in pat si tastez....
deci....cum era cu spartul parolelor pt net? ))
Sefuuu...nu am iubit gelos...chiar stau langa el in pat si tastez....
deci....cum era cu spartul parolelor pt net? ))
Dum 27 Sept 2015, 11:40
Vizitator
Vizitator
Salve sefuto!
Ce parole mai? Vrei program? Da iubitul jos si mai vorbim
Ce parole mai? Vrei program? Da iubitul jos si mai vorbim
Dum 27 Sept 2015, 11:45
Lamisa
Admin
Buna Miha, imi pare rau pentru micuta si ii doresc insanatosire grabnica.
Specialitatea mea este de cu totul alta natura, ortopedie si traumatologie si fiind si vorba de un copil nu imi pog permite sa dau sfaturi dupa ureche pentru a as putea face mai mult rau decat bine.
Inteleg ca a vazut un medic fetita si a fost diagnosticata cu colica. Cei de la urgente nu pot face mare lucru, dar nu v au indrumat sa faceti niste analize si sa duceti copilul la un medic de specialitate?
Daca nu, te sfatuiesc ca maine dimineata la prima ora sa mergeti la medicul de familie care o sa va indrume mai departe, nu neglijati pentru ca este pacat sa se ajunga la complicatii cafe sunt foarte serioase.
Pana maine sa urmariti sa nu faca umva febra, in caz de febra la urgenta rapid.
Scuze ca nu pot mai mult sa te sfatuiesc.
Specialitatea mea este de cu totul alta natura, ortopedie si traumatologie si fiind si vorba de un copil nu imi pog permite sa dau sfaturi dupa ureche pentru a as putea face mai mult rau decat bine.
Inteleg ca a vazut un medic fetita si a fost diagnosticata cu colica. Cei de la urgente nu pot face mare lucru, dar nu v au indrumat sa faceti niste analize si sa duceti copilul la un medic de specialitate?
Daca nu, te sfatuiesc ca maine dimineata la prima ora sa mergeti la medicul de familie care o sa va indrume mai departe, nu neglijati pentru ca este pacat sa se ajunga la complicatii cafe sunt foarte serioase.
Pana maine sa urmariti sa nu faca umva febra, in caz de febra la urgenta rapid.
Scuze ca nu pot mai mult sa te sfatuiesc.
Dum 27 Sept 2015, 11:49
Mihaela
Girl's
Mulțumesc lamisa,nici nu mă lăsat cu ea înăuntru,ia făcut electrocardiogramă și i-a pus o perfuzie,i-a prescris medicamente pe care le varsă,să mai liniștit acum și a adormit,vedem ce va mai fi,sunt așa sensibili copii ăștia..!
Dum 27 Sept 2015, 11:52
Mihaela
Girl's
Fețele..este un program care depistează parolele vecinilor și le sparge,interesati-va la romani dacă aveți prin preajma..
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum