Da a fost si ma bucur...imi pare rau ca nu ai putut asculta Cat despre audienta maxima...eu intotdeauna am pus mai mult pret pe calitate decat pe cantitate...prefer sa am cativa ascultatori de calitate Cris nu a fost prea multumit de Toto care repeta intr-una ca e italian ))
~^o^~ ATENTIE ! ~^o^~ o|^_^|o ELIZA LA RADIO WEST Doar aici asculti muzica care iti place si cei mai buni si nebuni dj J UN RADIO DIN SUFLET PENTRU SUFLET !!! Descopera cel mai eficient medicament pentru a te binedispune Inainte sa luati Radio West: asigurati-va ca nu desfasurati nicio activitate Unde se pastreaza : cat mai aproape de inima Efecte secundare: pierderea notiunilor de timp si spatiu Click si nu vei regreta ! Listen: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Facebook : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Chat - [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] YM - radio.west Ne puteti asculta si direct de pe pagina de facebook West West Best, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Te asteptam cu sufletul deschis alaturi de noi :x