si la voi se intrerupe radio,la mn da si fara sa schimb pagina
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderLun 15 Iun 2015, 06:22
Lamisa
Admin
Nu stiu cum merge la voi dar la mine este dezastru. Dimineata era sa mor cand am deschis, nu ma asteptam sa inceapa si galagie, apoi a inceput sa imi puna rabdarea la incercare, a durat foarte mult pana sa se incarce pagina sa ma si pot loga. In loc de forum am avut 45 min de muzica doar, forumul era inaccesibil. Am reusit cumva sa pun pauza dar este si asta o solutie de moment,cat sa savurezi cateva clipe de liniste pentru ca odata ce te misti pe forum pauza mi se anuleaza si iarasi incepe nebunia.
La munca nici nu se pune problema in conditiile astea sa pot deschide forumul, nu stiu colegii vostrii ce parere au sa tot auda cate un min dintr o melodie. Poate pt care nu aveti job este ok, mie imi ramane doar sa astept pensia.
La munca nici nu se pune problema in conditiile astea sa pot deschide forumul, nu stiu colegii vostrii ce parere au sa tot auda cate un min dintr o melodie. Poate pt care nu aveti job este ok, mie imi ramane doar sa astept pensia.
Lun 15 Iun 2015, 07:07
Vizitator
Vizitator
Deocamdata am scos radio pentru ca ingreuneaza dar incercam sa-l adaugam intr-o pagina separata independenta de forum si cu buton de accesare separat.
Lun 15 Iun 2015, 08:35
Vizitator
Vizitator
De acord,era incomod, si mie mi se incarcau mai greu paginile si navigand ma trezeam cu muzica tare.
daca se poate o solutie si daca toata lumea e de acord, bine, daca nu, stam si fara radio.
daca se poate o solutie si daca toata lumea e de acord, bine, daca nu, stam si fara radio.
Lun 15 Iun 2015, 08:36
bil
Membri
astept pagina respectiva ..mie-mi placea..pe cine deranja avea buton de oprire ptr cei care nu vroiau sa asculteCris a scris:Deocamdata am scos radio pentru ca ingreuneaza dar incercam sa-l adaugam intr-o pagina separata independenta de forum si cu buton de accesare separat.
Lun 15 Iun 2015, 09:04
Vizitator
Vizitator
Stiu bil dar inconvenientul era inacrcarea greoaie si resetarea butonului automat la fiecare miscare de pe o pagina pe alta. Ultima este usor de rezolvat prin schimbarea valorii volumului, cu incarcarea e altceva. De pe un PC se simte mai putin, pe laptop, tableta sau fon e greoi. Dar sper sa rezolvam si asta.
Lun 15 Iun 2015, 09:11
Vizitator
Vizitator
Asa e, nu sunt. Dar cu modestele mele cunostinte si poate cu putin ajutor, sper sa rezolvam.
Sam 20 Iun 2015, 21:02
Mihaela
Girl's
cumatra ti-ai pus numele asta dificil sa se incurce lumile cand il pronunta
Sam 20 Iun 2015, 21:03
Vizitator
Vizitator
daisy a scris:Multumesc pentru rosu !
Daisy, nu cred ca a fost cu intentie, nu e prima oara cand se intampla, si eu am primit tot din greseala. Vina imi apartine in totalitate, pe fondul ala inchis nu se observau cele 2 semne.
Imi cer eu scuze in numele ''vinovatului'' fara vina.
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum