Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Por favor, faça o login para responderLun 10 Aug 2015, 10:04
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata Miha si o saptamana minunata ! Te pupic si eu ! Ai gasit incarcator?
Lun 10 Aug 2015, 10:09
HBB
Girl's
Buna dimineata, miha!!! Sa ai o zi frumoasa!!
Eu trag de mine sa ma trezesc. N-am putut sa dorm din cauza lu' mama, care in fiecare duminica de la ora 22 urmareste horoscopul pe realitatea TV (parca)...vreo doua ore, pana pe la ora 24.....si eu ma trezesc la ora 5. Noaptea trecuta s-a terminat emisiunea si ea sforaia. M-am enervat si am trezit-o s-o intreb daca se mai uita la televizor! Am enervat-o!
Eu trag de mine sa ma trezesc. N-am putut sa dorm din cauza lu' mama, care in fiecare duminica de la ora 22 urmareste horoscopul pe realitatea TV (parca)...vreo doua ore, pana pe la ora 24.....si eu ma trezesc la ora 5. Noaptea trecuta s-a terminat emisiunea si ea sforaia. M-am enervat si am trezit-o s-o intreb daca se mai uita la televizor! Am enervat-o!
Lun 10 Aug 2015, 10:19
Mihaela
Girl's
Pup fetele..inca ma chinui cu incarcatorul asta,inca ma mai ajuta,HBB aventura mare e pe capul tau
Lun 10 Aug 2015, 10:24
Vizitator
Vizitator
Si n-ati stat de vorba ca fetele pana dimineata? Sau macar o cearta mica?
Lun 10 Aug 2015, 10:42
HBB
Girl's
Eram plina de nervi, ca in fiecare duminica.....dar am respirat adanc si m-am culcat.
Chiar daca ea sforaie in timpul emisiunii, daca ii sting televizorul ( p'asta o simte), face ca trenu'. Asa ca m-am gandit cum s-o enervez si eu. Nu-i mai sting televizorul, o trezesc pe ea sa-l stinga!
Chiar daca ea sforaie in timpul emisiunii, daca ii sting televizorul ( p'asta o simte), face ca trenu'. Asa ca m-am gandit cum s-o enervez si eu. Nu-i mai sting televizorul, o trezesc pe ea sa-l stinga!
Lun 10 Aug 2015, 10:56
Vizitator
Vizitator
Mi-ai adus aminte de o faza cu frate-miu, avem mai multe telecomenzi si eu stingeam televizorul, el de pe hol ii dadea drumu'. Pana m-am prins, ma uitam precum o curca-n lemne.
Lun 10 Aug 2015, 11:47
Vizitator
Vizitator
Nu recunosc nimic, dar ma asteptam sa iasa ceva din televizor.
Lun 10 Aug 2015, 21:40
Mihaela
Girl's
Asa e HBB...cand le avem ne cicalesc cand nu le mai avem le ducem dorul si am mai cicalite...HBB a scris:Imi pare rau, miha!
Mar 11 Aug 2015, 11:50
Vizitator
Vizitator
Buna Mihaela, asa sa fie, parca parca s-a mai racorit un pic, sau e doar vantul care-mi da impresia asta.
Mergi la pagina : 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum