Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Dum 02 Aug 2015, 10:24
HBB
Girl's
Buna dimineata, daisy!!!! Pune si tu horoscopul ala, ca n-am o conexiune care sa-mi permita sa ma joc prea mult!
Normal ca vreu direct cocosu, cris! Nu ma incurc cu jumatati!
Normal ca vreu direct cocosu, cris! Nu ma incurc cu jumatati!
Dum 02 Aug 2015, 10:45
Mihaela
Girl's
Pai e mumos asa?toata ziua am umblat...sub cires,gutui nuc,pe voi deloc sa va apuc !
Dum 02 Aug 2015, 10:48
Vizitator
Vizitator
No, lasa ca e bine, imediat merg si eu la umbra de patrunjel.
Dum 02 Aug 2015, 11:14
HBB
Girl's
Pa, cris! O zi buna!!
Eu trebuie sa ma vopsesc, si nu am chef! Numai cat ma gandesc la asta si ma apuca groaza! Am o claie de par pe care mi-e greu s-o gestionez. Dar trebuie s-o fac si p-asta! Apoi zic eu sa ma ocup si de unghii......Ups, mi-am adus aminte ca trebuie sa ies din casa pana in ora 13.....Am doar 2 ore la dispozitie sa fac toate astea.
Eu trebuie sa ma vopsesc, si nu am chef! Numai cat ma gandesc la asta si ma apuca groaza! Am o claie de par pe care mi-e greu s-o gestionez. Dar trebuie s-o fac si p-asta! Apoi zic eu sa ma ocup si de unghii......Ups, mi-am adus aminte ca trebuie sa ies din casa pana in ora 13.....Am doar 2 ore la dispozitie sa fac toate astea.
Dum 02 Aug 2015, 11:40
Mihaela
Girl's
Sunt lipita de el...nu imi place sa ies singura...astept si eu pe cineva sa ma scoata
Dum 02 Aug 2015, 12:49
HBB
Girl's
Pai, in primul rand trebuie sa te simti bine tu cu tine. Apoi pui pe tine ceva care sa te faca sa te simti speciala, te incalti comod, si mergi unde te simti in largul tau. Eu n-am mai iesit de mult timp singura, pentru ca fi-miu trebuie sa mearga oriunde merg eu.
Am reusit sa-mi pun vopseaua in cap!
Am reusit sa-mi pun vopseaua in cap!
Dum 02 Aug 2015, 15:35
HBB
Girl's
Miha, nimic nu este imposibil!
Mi-a iesit chiar bine, tinand cont de faptul ca ma simt cu doua maini stangi azi! Nu mi-a iesit chiar pruna, da p'acolo!
Mi-a iesit chiar bine, tinand cont de faptul ca ma simt cu doua maini stangi azi! Nu mi-a iesit chiar pruna, da p'acolo!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum