Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Sam 08 Aug 2015, 11:18
Vizitator
Vizitator
Chiar ma gandeam ca tocmai am mancat si am o stare de bine ca nici daca m-ar cere cineva de nevasta nu m-ar sidera. Si m-am inscris pe twoo, bipaie site-ul ala non stop si eu ma amuz de mesajele scrise.
Sam 08 Aug 2015, 11:25
HBB
Girl's
Stai sa-ti explic! Pe omul asta il cunosc de pe un alt forum de acum cativa ani. In afara de :"ce faci soro?" pana acum n-a spus nimic. Nu m-a curtat, cum se face de obicei, si brusc si dintr-o data ma intreaba daca ma marit cu el. Asta m-a siderat! Daca ar veni din partea unuia pe care il cunosc de cateva zile l-as lua si la suturi. Pe omul asta il cunosc cat de cat, dar nu a dat semne pana acum ca ar avea vre-un gand cu mine. Ma gandeam ca ma intreaba de vreme, cand el avea planuri mari. Mi-a crapat capu!
Buna dimineata, cris!
Buna dimineata, cris!
Sam 08 Aug 2015, 11:27
Vizitator
Vizitator
A vrut omul sa fie sigur de sentimentele lui si tu gata cu siderarea.
Sam 08 Aug 2015, 11:34
HBB
Girl's
Eu nu am chef sa ma marit azi! Bine ca faci tu misto de mine!
O fi vrut, daisy. Nu stiu ce o fi fost in capu lui.
O fi vrut, daisy. Nu stiu ce o fi fost in capu lui.
Sam 08 Aug 2015, 11:36
Vizitator
Vizitator
Na bine, nu sari si tu cu toporul pe mine, am incercat si eu
Sam 08 Aug 2015, 11:38
Vizitator
Vizitator
Afli tu daca i-ai cazut cu tronc. Poate a vrut sa vada cum reactionezi in momente critice. Cat ai tacut dupa ce ti-a pus intrebarea? Eu la intrebari de genul asta am un raspuns mereu la indemana : Nu, mersi, am fost maritata, stiu cum e, am facut-o si pe-asta, nu mai imi trebuie.
Sam 08 Aug 2015, 11:44
HBB
Girl's
In secunda doi am raspuns:" NU!" Adica am ras pe bune....am crezut ca glumeste.
Eu nu am raspunsul pregatit, ca nu m-am gandit niciodata ca o sa mi se intample asa ceva. Nu zic ca vreau sa raman singura pentru tot restul vietii, dar ma gandesc ca intai trebuie sa existe o relatie, si apoi te decizi ce faci. Parerea mea! Sunt o demodata!
Cris, ia d'aci!
Eu nu am raspunsul pregatit, ca nu m-am gandit niciodata ca o sa mi se intample asa ceva. Nu zic ca vreau sa raman singura pentru tot restul vietii, dar ma gandesc ca intai trebuie sa existe o relatie, si apoi te decizi ce faci. Parerea mea! Sunt o demodata!
Cris, ia d'aci!
Sam 08 Aug 2015, 12:12
HBB
Girl's
Am scos varza de la cuptor si am pus la racit. Mi-e o foamee!!! Mananc si apoi ma culc.
Sa aveti o zi frumoasa!
Sa aveti o zi frumoasa!
Sam 08 Aug 2015, 12:22
Mihaela
Girl's
Nu am dormit din cauza lui cris,trebuia sa ii satisfac curiozitatea,toata noaptea m-am gandit...glumesc... am dormit bine...
Sam 08 Aug 2015, 12:45
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:Nu am dormit din cauza lui cris
La fel si eu...dar recuperez azi. Si poate la noapte repet.
Sam 08 Aug 2015, 12:47
Mihaela
Girl's
Ai citit mai devreme..merg sa-mi iau laptic revin..Mihaela a scris:Nu am dormit din cauza lui cris,trebuia sa ii satisfac curiozitatea,toata noaptea m-am gandit...glumesc... am dormit bine...
Sam 08 Aug 2015, 12:50
Mihaela
Girl's
Cris vezi daca am gandit bine...!cant ma intorc sa citesc...Cris a scris:Mihaela a scris:Nu am dormit din cauza lui cris
La fel si eu...dar recuperez azi. Si poate la noapte repet.
Sam 08 Aug 2015, 21:30
Vizitator
Vizitator
Sambata seara, lumea e cu treburi...cred ca ies si eu la o pasuita molcoma. Sau poate un film daca mi lene...
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum