Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 23 Iul 2015, 22:00
Donna
Girl's
Pup, Daisy, mulţumesc! să sperăm că vom avea parte de linişte şi răcoare!
Joi 23 Iul 2015, 22:09
Vizitator
Vizitator
Acum am liniste ca emit la radio, si s-a mai racorit dar s-a anuntat canicula pana luni parca.
Vin 24 Iul 2015, 07:32
Donna
Girl's
Bună dimineaţa, tututor, bună dimineaţa Lamisa, mulţam de trataţie! Eu aleg doar cafeaua, am micul meu dejun special, mă aşteaptă fulgii de ovăz la cotitură!
Vin 24 Iul 2015, 07:42
Donna
Girl's
Dulcele, adică orice conţine zahăr rafinat, nu mai există pt mine, decât cam o dată la o săptămână jumate, uneori două. La fel pâinea, sucurile, pastele....am o lista foooarte lungă
Iar cu fulgii chiar m-am obişnuit, alternez uneori cu hrişcă, susan, germeni de grâu seminţe de in (astea din urmă doar o lingură, măcinate). Îmi pot deschide magazin naturist oricând, atâtea minuni am prin dulapuri
Iar cu fulgii chiar m-am obişnuit, alternez uneori cu hrişcă, susan, germeni de grâu seminţe de in (astea din urmă doar o lingură, măcinate). Îmi pot deschide magazin naturist oricând, atâtea minuni am prin dulapuri
Vin 24 Iul 2015, 07:53
Donna
Girl's
Da, am dat jos surplusul, şi mă menţin acum perfect. Nu zic că nu e greu, e cumplit, groaznic, uneori îţi vine să o iei razna, dar rezultatul compensează orice eforturi.
Vin 24 Iul 2015, 08:35
butterfly
Girl's
Buna dimineata dragilor vad acolo un mare dejun copios sa aveti pofta.
Un weekend placut si frumos cu multa pace si liniste sufleteasca va doresc si eu
Un weekend placut si frumos cu multa pace si liniste sufleteasca va doresc si eu
Vin 24 Iul 2015, 08:44
butterfly
Girl's
Sarumana mult Lamisa e dulce rau de tot si nu ingrasa . azi chiar mergem la plaja. Zi minunata sa ai cu bucurii
Vin 24 Iul 2015, 09:38
FLORY
Girl's
Neata drajilor, cui i-a fost dor de mine, sa ridica doo deste
Am adus in tolba si cafeluta, care doreste, care pofteste, sa se serveasca cu incredere
Zaharul vi-l aduceti voi de-acasa
Am adus in tolba si cafeluta, care doreste, care pofteste, sa se serveasca cu incredere
Zaharul vi-l aduceti voi de-acasa
Vin 24 Iul 2015, 09:50
FLORY
Girl's
Buna dimineata, gheata n-am, doar nitel aer conditionat, si apa plata la dozator, e rece ca gheata.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum