Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 23 Iul 2015, 09:51
butterfly
Girl's
Ma scuzati ca am intarziat, intre timp m-am imbracat si am plecat spre roseto
Joi 23 Iul 2015, 15:58
HBB
Girl's
Buna ziua, din nou.
Va multumesc!
Am nevoie sa ma rup de aici, de la birou. Mai am o ora pana plec. Ma gandeam sa va citesc. Nu stiu daca o sa fiu prea vorbareata.
Va multumesc!
Am nevoie sa ma rup de aici, de la birou. Mai am o ora pana plec. Ma gandeam sa va citesc. Nu stiu daca o sa fiu prea vorbareata.
Joi 23 Iul 2015, 16:07
Donna
Girl's
Bună, Habi! Mă gândeam la tine mai devreme....nu ştiu dacă ajută la ceva, dar sunt alături de tine, empatizez. Am trecut acum ceva vreme prin ceva asemănător.
Joi 23 Iul 2015, 16:20
HBB
Girl's
Multumesc, donna! Condoleante pentru pierderea ta.
Incerc sa depasesc momentul. O sa-mi revin.
Incerc sa depasesc momentul. O sa-mi revin.
Joi 23 Iul 2015, 16:28
HBB
Girl's
E ciudat sa vorbesti cu un om, si dupa 3 ore sa te sune cineva sa-ti spuna c-a murit.
Joi 23 Iul 2015, 16:47
Donna
Girl's
E groaznic, Habi, ştiu. Citeam undeva că , virgulă, creierul nu procesează informaţiile pe care nu le acceptăm emoţional, de aici vine şi mecanismul negării. Mie mi-a trebuit f mult timp să înţeleg că realitatea e cea care nu mai poate fi schimbată. Şi eu tot la locul de muncă, directorul meu, pe care îl iubeam ca pe un tată...infarct, dar el tocmai împlinise 50 de ani. Automedicaţie, stres, fumat muuult tare, din astea...sunt 11 ani de atunci şi tot mi-e dor de el
Joi 23 Iul 2015, 17:00
HBB
Girl's
Eu am noroc ca uit, si accept lucrurile destul de usor. Imi trebuie putin timp sa trec de perioada de soc si negare.
Da, donna, realitatea nu mai poate fi schimbata. Si daca nu o poti accepta, ramai blocat in trecut, refuzandu-ti sansa de a merge mai departe. Din acest motiv refuz sa traiesc in trecut. Nu vreau sa ma distrug singura. Ce a fost, a fost! Azi e o noua zi! Nu maine! Azi!
Da, donna, realitatea nu mai poate fi schimbata. Si daca nu o poti accepta, ramai blocat in trecut, refuzandu-ti sansa de a merge mai departe. Din acest motiv refuz sa traiesc in trecut. Nu vreau sa ma distrug singura. Ce a fost, a fost! Azi e o noua zi! Nu maine! Azi!
Joi 23 Iul 2015, 17:05
HBB
Girl's
Gata, a trecut ora, e timpul sa plec! Va multumesc pentru companie!
Sa aveti o seara frumoasa!
Sa aveti o seara frumoasa!
Joi 23 Iul 2015, 18:53
Donna
Girl's
Seară liniştită să ai, Habi, şi mâine să te trezeşti cu energie! Pup!
Joi 23 Iul 2015, 19:48
Kery
Membri
Asteptam sa vina pesonalul de serviciu in cafenea sa pot pleca... Ma luase somnul..Paaaaaaaa!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum