Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Lun 27 Iul 2015, 00:32
butterfly
Girl's
Nu din forum Cris. Poate fi cineva care a fost in radio si moare de invidie, sau cineva care vrea sa faca rau Elizei. Dar in niciun caz de pe forum
Lun 27 Iul 2015, 00:34
butterfly
Girl's
Aaaaa stai ca ti-am zis ca sunt distrata si inteleg in gura pe 6 august plecam din Italia
Lun 27 Iul 2015, 00:35
butterfly
Girl's
La naiba cine si-o mai pune unghii cu gel, mai mult sterg decat scriu
Lun 27 Iul 2015, 00:52
butterfly
Girl's
mna vezi pe cine gadili cu ea
Felicitari ptr emisie iubita mea( sper ca nu ma cearta cineva ca n-am mai scris la cafeneaua west?) o noapte frumoasa si racoroasa sa aveti si vise ciufite
Felicitari ptr emisie iubita mea( sper ca nu ma cearta cineva ca n-am mai scris la cafeneaua west?) o noapte frumoasa si racoroasa sa aveti si vise ciufite
Lun 27 Iul 2015, 00:55
Vizitator
Vizitator
Acolo sau aici tot cafenea Fly...unde te simti mai bine, acolo stam
Somn lin, o noapte cu vise frumoase
Somn lin, o noapte cu vise frumoase
Lun 27 Iul 2015, 07:20
Lamisa
Admin
Buna dimineata Donna, multumesc de cafeluta, pastreaza calda pana termin de mancat
Am avut ce citi
Erori din alea am si eu cand incerc sa intru pe xat la voi, e bine totusi ca Fly poate, eu nu reusesc nici atat. Eu m-am gandit ca patesc asta din cauza conexiunii proaste, nicidecum alte chestii. Nu ma pricep eu bine dar am avut de-a face cu o chestie de flood, instant dupa atac nu se mai putea accesa internetul, de nici o culoare.
Am spus asta ca poate citeste cine se ocupa pe acolo si va simplifica putin accesul, mai degraba reusesc sa intru la NASA decat pe chatul vostru.
Si acum chestii mai serioase
ma gandesc ca ziua de luni ar fi potrivita sa fie ziua barbatului. Unu pentru ca lunea nici iarba nu creste si asa poate ne-ar insenina saptamana , al doilea pentru ca e prima zi din saptamana si sunt odihniti baietii, pot intra curajosi in bucatarie sau prin magazine la cumparaturi. Alte sugestii?
Am avut ce citi
Erori din alea am si eu cand incerc sa intru pe xat la voi, e bine totusi ca Fly poate, eu nu reusesc nici atat. Eu m-am gandit ca patesc asta din cauza conexiunii proaste, nicidecum alte chestii. Nu ma pricep eu bine dar am avut de-a face cu o chestie de flood, instant dupa atac nu se mai putea accesa internetul, de nici o culoare.
Am spus asta ca poate citeste cine se ocupa pe acolo si va simplifica putin accesul, mai degraba reusesc sa intru la NASA decat pe chatul vostru.
Si acum chestii mai serioase
ma gandesc ca ziua de luni ar fi potrivita sa fie ziua barbatului. Unu pentru ca lunea nici iarba nu creste si asa poate ne-ar insenina saptamana , al doilea pentru ca e prima zi din saptamana si sunt odihniti baietii, pot intra curajosi in bucatarie sau prin magazine la cumparaturi. Alte sugestii?
Lun 27 Iul 2015, 07:27
Donna
Girl's
Bună dimineaţa, Lamisa! sugestii..o să mă gândesc, dar apare lumea acum şi vor fi multe idei:)
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum