Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Sam 25 Iul 2015, 17:55
Donna
Girl's
Bine te-am găsit, Cris! mi-e puţin aiurea....nu cunoşteam pe nimeni acolo, plus că au fost două pauze de masă, ne-au servit cu delicatesuri mai ceva ca la o recepţie de lux...şi cadouri scumpe...plus nişte informaţii de se ridică părul pe tine, debitate cu nonşalanţa băieţilor cu ochi albaştri...
Concluzia - nimic nu e sigur. Pe net. Se stie tot, unde si cum scriem, ce taste apasam etc. E totusi un motor de cautare beton, poarta catre darknet...
Concluzia - nimic nu e sigur. Pe net. Se stie tot, unde si cum scriem, ce taste apasam etc. E totusi un motor de cautare beton, poarta catre darknet...
Sam 25 Iul 2015, 17:59
Vizitator
Vizitator
Fii serioasa Donna. E atat de multa informatie incat le trebuie ''informatie'' pentru a monitoriza ce se intampla pe net. Si asta doar cand interese...o cer.
Sam 25 Iul 2015, 18:15
Vizitator
Vizitator
Este nonsalanta inconstientei, a puterii fara raspundere. E bine totusi, poate asa intelegi mai bine ce este...sau ce NU ar trebui sa fie serviciul respectiv.
Sam 25 Iul 2015, 18:19
Donna
Girl's
Sunt mândră că l-am încuiat pe prof, un tip cam pe la 30 şi...de fapt formator i se spune. După e ne făcuse capul mare cu siguranţa pe net, sau mai bine zis lipsa ei, l-am întrebat cum ar mai defini el, după tot ce ne-a zis, noţiunea de ,,private information''. S-a gândit un pic, şi a zis că ţine de liberul arbitru ce găsim de cuviinţă să facem public şi ce nu:)) Alea pe care nu le faci publice cică rămân private, de le ştii numa tu:))
Sam 25 Iul 2015, 18:22
Vizitator
Vizitator
Nu a facut patabum inteligenta lu nenea cand a debitat asemenea...ma rog, chestia aia?
Sam 25 Iul 2015, 18:24
Donna
Girl's
Eu am bufnit în râs, şi am ieşit să beau apă, chipurile Mă amuza să îl incurc, stăteam şi picior peste picior, si îl priveam fix:))
Sam 25 Iul 2015, 18:27
Vizitator
Vizitator
Cred ca ai trezit masculul din el, dupa o noapte de ''aprofundarea problemei'', te poti atepta la propuneri pentru meditatii
Sam 25 Iul 2015, 18:30
Vizitator
Vizitator
Multumesc, Cris, va pup fetele ! Ai avut o zi placuta observ, Donna.
Sam 25 Iul 2015, 18:32
Donna
Girl's
Meditaţii private:)) ne vedem la evaluare, pe 1 august, poate mă pică de nu mă văd:))
Pup şi eu, Daisy! fu mai degrabă interesantă decât plăcută
Pup şi eu, Daisy! fu mai degrabă interesantă decât plăcută
Sam 25 Iul 2015, 21:59
Vizitator
Vizitator
Cu multa placere Miha, dupa o zi asa calduroasa si eu simteam nevoia.
Sam 25 Iul 2015, 22:15
Donna
Girl's
Seara bună, din nou! Îs băgată la învăţat, dar am mirosit îngheţata lui Daisy şi am venit fuguţa! Mai e?
Sam 25 Iul 2015, 22:53
Donna
Girl's
Multumesc mult, Miha, pup! Merge ....greu, e un volum imens de informatii, temele se fac pe o platforma online...sper sa reusesc sa ma incadrez in timp!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum