Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Dum 26 Iul 2015, 15:14
bil
Membri
AI GRIJA CRISS...e fierbintedaisy a scris:Nu mai am rosii, facem o scalda in suc de rosii.
Dum 26 Iul 2015, 15:47
Donna
Girl's
Back, de data asta tastez de la acasica mea Vorba Lamisei, vă pup pe toţi la grămadă, sunt prea încălzită să stau să număr care cum ce:))
Dum 26 Iul 2015, 16:03
Donna
Girl's
Azi a fost o profă, se schimbă formatorii zilnic ne-au îndopat din doua in doua ore, mi.au placut ciupercile pe gratar:))
Dum 26 Iul 2015, 16:34
Donna
Girl's
Iar raspund cu intarziere, si eu m-am mirat, au un catering mai ceva ca la o receptie. Deh, obrazul subtire, cu cheltuiala se tine:))
Dum 26 Iul 2015, 16:46
Donna
Girl's
Cică pe bani europeni, Cris. Da, mi-e nu ştiu cum să o spun, dar nu e secret, cursul e public. Mie mi s-a părut o risipă absolut inutilă, erau suficiente un suc şi o cafea.
Dum 26 Iul 2015, 17:04
Vizitator
Vizitator
La note mari de plata se mai strecoara si cate o virgula bine pusa
Cine ii controleaza?
Cine ii controleaza?
Dum 26 Iul 2015, 17:30
Donna
Girl's
Îţi dai seama!! Deşi DNA-ul a mai făcut nişte anchete, tocmai pe fraude cu bani europeni....Chiar mă întreb cum naiba i-or frauda, am câştigat şi eu proiecte din astea şi ştiu că trebui ejustificat fiecare euro din finanţare, acolo, la mai marii de la UE, efectiv la punct şi virgulă! Dar se pare că românul e inventiv rău de tot!
Dum 26 Iul 2015, 17:32
Vizitator
Vizitator
Nu e asa greu cum ai crede. Cand controlul se axeaza pe ''amanunt'', scapa din vedere in general grosul.
Dum 26 Iul 2015, 17:33
Kery
Membri
Hello... Ceva se mai gaseste prin cafenea pt un calator ostenit? Un biscuit, o limonada....
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum