Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Lun 27 Iul 2015, 11:34
bil
Membri
.Ma MAI..GANDESCMihaela a scris:so crezi tu,se vede el cu burta plina numai la masajul meu nu se mai gandestedaisy a scris:Iti face dupa masa Miha, Bil e baiat serios.
Lun 27 Iul 2015, 11:41
Kery
Membri
Scuze patroane..e fata buna..pana la urma si masajul ala e rupt dintr-o carte.. .se face intr-un cadru organizat: un cabinet, o camera, un cort..merge si pe plaja dar Mihaelita are bataturi de la pietrele din nisp si calca precum strutul pe oua...Biiiine bine ...ma sacrific io si-i fac masaju' ala sa doarma neintoarsa dupa masa de pranz! Da' io nu mananc de pranz! Pot sa iau pauza de la masaj pana vara viitoare cand mi se ridica interdictia la pescuit si am sa pot manca iar bors in pauza de pranz? Bors de peste evident...Cris a scris:Biiineeee!
Lun 27 Iul 2015, 11:49
Mihaela
Girl's
Gata ...nu mai vreau nici un masaj zgarcitilor,atatea scuze!nici emoticoni nu mai merg!
Lun 27 Iul 2015, 13:22
Vizitator
Vizitator
Da bine mai...generoaso. Ma mir ca nu-mi spui sa ling ecranul.
Sa ma chemi la un bors nu ziceai...
Sa ma chemi la un bors nu ziceai...
Lun 27 Iul 2015, 13:41
Donna
Girl's
Am revenit, vad ca e veselie mare, dezmăţ culinar eu pap varză crudăăăăă, e dreptate pe lumea asta?
Lun 27 Iul 2015, 13:44
HBB
Girl's
Buna ziua!!! Sa aveti o zi minunata! Sa mancati fara sa va ingrasati, sa iubiti fara sa suferiti, si....parca mai era ceva, da' nu mai stiu!
Eu pe fuga, ca de obicei! Va pup!
Lun 27 Iul 2015, 13:45
Donna
Girl's
Pup, Daisy, fata frumoasă, bine te-am găsit! este, cum să nu, chiar o mânânc cu plăcere, dar prea ziceaţi cu foc de borşul ăla..
Bună, Habi! ai omis partea cu ,,să avem bani fără să muncim''
Bună, Habi! ai omis partea cu ,,să avem bani fără să muncim''
Lun 27 Iul 2015, 13:46
Vizitator
Vizitator
Buna ziulica Habi!
Da, mai era ceva...fara sa strige tati dupa careva
Da, mai era ceva...fara sa strige tati dupa careva
Lun 27 Iul 2015, 13:47
Vizitator
Vizitator
Buna HBB, de-aia nu te ingrasi tu, mereu pe fuga. Zi minunata !
Pup si eu Donna, , ce ai invatat azi?
Pup si eu Donna, , ce ai invatat azi?
Lun 27 Iul 2015, 13:52
Donna
Girl's
Pff, numai lucruri cu miez am învăţat )despre conceptul de clasă colaborativă, şi avantajul utilizării platformelor de tip e-learning, pentru învăţământ la distanţă. A, şi despre avantajele unei astfel de educaţii, folosind tehnologie modernă, în faţa educaţiei tradiţionale. Şi trebuie să fac un car de teme
Lun 27 Iul 2015, 13:55
bil
Membri
Ce sa faci Donna..obrazul subtire cu ..sacrificii se tineDonna a scris:Am revenit, vad ca e veselie mare, dezmăţ culinar eu pap varză crudăăăăă, e dreptate pe lumea asta?
Lun 27 Iul 2015, 13:57
bil
Membri
HBB...HBB a scris:Buna ziua!!! Sa aveti o zi minunata! Sa mancati fara sa va ingrasati, sa iubiti fara sa suferiti, si....parca mai era ceva, da' nu mai stiu!
TU NU STI CA LUNI NICI IARBA NU PREA mai creste??
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum