Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderLun 03 Aug 2015, 09:18
Aniceman
Membri
Complexele nu sunt o cauza in sine in pierderea respectului de sine, eventual doar un factor favorizant, daca pot spune asa. Cred ca 90% din oameni au anumite complexe.
Lun 03 Aug 2015, 09:25
butterfly
Girl's
Si unii dintre noi si frustrari pe care nu si le recunosc
Ce bine ar fi daca ne-am cunoaste cu totii limitele
Ce bine ar fi daca ne-am cunoaste cu totii limitele
Lun 03 Aug 2015, 10:21
Aniceman
Membri
Tocmai limitele autoimpuse nasc frustrari. Ia sa nu me mai limitam atata.Suntem unici, liberi in decizii, si avem capacitatea sa ne autodepasim
Lun 03 Aug 2015, 10:24
Kery
Membri
Cris a scris:Aniceman a scris:Trebuie sa invatam ca fiecare om e unic, si ca daca cineva ne-a tradat increderea asta nu inseamna ca si altcineva o va face.
Exceptiile NU intaresc regula. Cand 9 oameni din 10 iti inseala asteptarile, pierzi increderea in valorile morale ale oamenilor, nu increderea in sine. Cand ajungi sa-ti pierzi self-respectul deja acolo intervin complexele.
Pefect..de acord
Lun 03 Aug 2015, 10:38
Vizitator
Vizitator
Aniceman a scris:Tocmai limitele autoimpuse nasc frustrari.
Daca imi rup limitele autoimpunerilor si impusc 3 violatori nu o fac pentru ca sunt frustrat. Voi fi si acuzat si laudat. Asta nu inseamna insa ca ma voi autodepasi. Doar in cazul in care reusesc sa-i fac sa regrete fapta, sa se integreze in societate ca oameni cu anumite valori, sa-i schimb, pot sa ma gandesc la autodepasire. Desi din punctul meu de vedere, termenul in sine e doar o metafora sforaitoare.
Lun 03 Aug 2015, 10:56
Lamisa
Admin
Nu fiti rai, eu chiar am inceput sa iubesc o frustrata care crezand ca imi face rau, mi-a transmis exact ce vroiam, mi a confirmat ca am avut dreptate si daca aveam o urma de indoiala mi-a spulberat. Unele nu stiu ca noaptea este un sfetnic bun doar daca dormi, nu scriind cearceafuri sa am lectura la cafea.
Lun 03 Aug 2015, 11:01
Vizitator
Vizitator
Nu stiu despre ce/cine vorbesti si nu am avut intentia de a fi rau.
Lun 03 Aug 2015, 13:51
Mihaela
Girl's
[quote="Lamisa"]Nu fiti rai, eu chiar am inceput sa iubesc o frustrata care crezand ca imi face rau, mi-a transmis exact ce vroiam, mi a confirmat ca am avut dreptate si daca aveam o urma de indoiala mi-a spulberat. Unele nu stiu ca noaptea este un sfetnic bun doar daca dormi, nu scriind cearceafuri sa am lectura la cafea.[/quot
Hei..despre mine e vorba?doar eu nu am somn noaptea..pe acest forum,pe cine am mai suparat?
Hei..despre mine e vorba?doar eu nu am somn noaptea..pe acest forum,pe cine am mai suparat?
Lun 03 Aug 2015, 14:09
HBB
Girl's
Nu ma simteam nici frustrata, nici cu musca pe caciula, da' mai stii ce ti s-o fi parut?
Lun 03 Aug 2015, 15:16
Mihaela
Girl's
spune ce vrei,Da sau ,nu,cavti-l dau eu.. cand am vazut ca ai scris ca noaptea si cu scrisulccarcafului,m-amvsimtit eu...ca stiu ca eu bantui noaptea pe aici si scriu poezii dar nu am treaba cu cris al tau
Lun 03 Aug 2015, 15:33
HBB
Girl's
Eu n-am mai scris nicio poezie, de cativa ani...sa fie vreo 3. Asta inseamna ca nu ma mai emotionez? Nasol!! Am inima de piatra.
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum