Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderLun 27 Iul 2015, 12:33
Vizitator
Vizitator
Aoleu Miha, trebuie sa-mi fac timp sa citesc asta, dar ultima fraza tot m-a izbit peste ochi.
Lun 27 Iul 2015, 13:09
Kery
Membri
Si pe mine...daisy a scris:Aoleu Miha, trebuie sa-mi fac timp sa citesc asta, dar ultima fraza tot m-a izbit peste ochi.
Lun 27 Iul 2015, 13:14
Vizitator
Vizitator
doa...eu il scriam cu rosu...
Ma tem ca atat copy/paste nu o sa accepte boss
Lun 27 Iul 2015, 13:31
Lamisa
Admin
Va rog cand luati cu copy paste sa incercati sa luati doar partea interesanta, partea care vreti sa se discute. Miha, nu o lua din nou ca pe ceva personal, departe de as ceva, incearca sa s fii tu pe scurt ce este interesant iar daca nenecesar copy paste sa fie scurt nu 3 pagini. Nici nu sta nimeni sa citeasca atat ca nu e timp dar putem fi si sanctionati pt atata copy paste.
Lun 27 Iul 2015, 14:22
Mihaela
Girl's
Puteti sa stergeti,oricum nu citeste nimeni cred,trebuia sa pun ca la prima postare,era mai bn asa nu?
Lun 27 Iul 2015, 14:29
Donna
Girl's
Eu am citit, e frumos, dar un pic nerealist textul...adică e genul ăla de bărbat din filmele americane, too good to be true...
Eu evit filmele de dragoste şi revistele de gen, tocmai pentru că îţi crează aşteptări nerealiste.
Eu evit filmele de dragoste şi revistele de gen, tocmai pentru că îţi crează aşteptări nerealiste.
Lun 27 Iul 2015, 14:32
Mihaela
Girl's
Eu nu le evit,le traiesc asa sunt eu sentimentala si visatoare,adevarul e ca aceste filme si povesti de dragoste iti da un sentiment placut,mie cel putin,eu sunt mai ciudata de fel
Lun 27 Iul 2015, 14:36
Donna
Girl's
Miha, nu eşti deloc ciudată, normal e să ai aşteptări, să speri, să îţi doreşti să fii fericită. Cu mine e altă poveste, pe mine viaţa m-a făcut sceptică, eu efectiv nu mai pot crede în minuni de genul ăsta. Eu sunt ciudata, nu tu:)
Lun 27 Iul 2015, 14:37
Vizitator
Vizitator
Prefer un SF oricat de aiurit, aluia parca parca ii mai gasesc un corespondent in realitate. Daca stau sa citesc...kudice, is mai dus ca aia sau alea care le scriu.
Lun 27 Iul 2015, 14:40
Mihaela
Girl's
De ce sa fi dus cris,sunt povesti de viata cred eu,imi plac si SF chiar si cele horor fiecare din ele au ceva ce ,te face sa fi curios,interesant.
Lun 27 Iul 2015, 14:45
Mihaela
Girl's
Donna,in viata niciodata sa nu spui niciodata,nici nu vei sti in ce mod te va surprinde viata,sa fi optimist e cel mai bun mod,parerea mea,ne vom intalni,chiar imi doresc sa ne intalnim,voi veni la Braila cred luna care vine,vom avea o discutie interesanta si cred ca voi putea sa te fac sa vezi altfel viata dupa ce iti voi povesti eu...!Donna a scris:Miha, nu eşti deloc ciudată, normal e să ai aşteptări, să speri, să îţi doreşti să fii fericită. Cu mine e altă poveste, pe mine viaţa m-a făcut sceptică, eu efectiv nu mai pot crede în minuni de genul ăsta. Eu sunt ciudata, nu tu:)
Lun 27 Iul 2015, 14:49
Mihaela
Girl's
Cris iti poti face propria poveste asa cum vrei tu,nu e rau sa visezi,asta iseamna sa simti ca traiesti,sa visezi sa ai un suflet sensibil,ehhh e grele cu mineCris a scris:Sunt doar povesti miha, nimic mai mult...
Lun 27 Iul 2015, 14:57
Mihaela
Girl's
Vrei sa spui ca ce e scris acolo nu e o lectie de viata?ca uneori nu vedem ceia ce trebuie sa vedem?ca ne pripim sa tragem concluzii si sa judecam fara sa ascultam sau sa avem rabdare?nu stiu cum e pt voi dar pe mine ma miscat ce am citit si stiu ca si in viata reala se pot intampla ce e scris acolo,trebuie doar sa intelegi intr-un alt fel ca pildele din envanghelie nu oricine le intelege semnificatia lor.
Cris daca sunt neplaceri din cauza copy paste,te rog sa le stergi,nu ma supar,voi stiti mai bine ce trebuie,ok?
Cris daca sunt neplaceri din cauza copy paste,te rog sa le stergi,nu ma supar,voi stiti mai bine ce trebuie,ok?
Lun 27 Iul 2015, 19:52
butterfly
Girl's
Viata e foarte ciudata uneori, cand dupa o viata cel pe care il considerai a fi alaturi de vine pana la final , te dezamageste, iti pierzi increderea in propria persoana, cu atat mai mult in cei din jurul tau. Intamplarea de mai sus e o chestie rupta din realitate, dar astfel de chestii se intampla rar. Cum spunea si Donna, devii sceptic si cu frica de a mai avea incredere in cineva.
Iubirea e un sentiment mult prea nobil cu care a fost inzestrat omul, dar in ziua de azi suntem prea ocupati cu diverse chestii si uitam sa iubim.
Iubirea e un sentiment mult prea nobil cu care a fost inzestrat omul, dar in ziua de azi suntem prea ocupati cu diverse chestii si uitam sa iubim.
Lun 27 Iul 2015, 23:41
Aniceman
Membri
Da. Poate uitam sa iubim, dar si mai probabil ne temem sa iubim. Daca cineva ne inseala asteptarile e firesc sa ne pierdem increderea in el, dar cand ne pierdem increderea in propria persoana atunci e grav, fiinca ne pierdem increderea in toti oamenii. Trebuie sa invatam ca fiecare om e unic, si ca daca cineva ne-a tradat increderea asta nu inseamna ca si altcineva o va face.
Lun 27 Iul 2015, 23:42
Mihaela
Girl's
Cineva care gandeste ca mine,si e optimist,ma bucur ca nu sunt singura!
Dum 02 Aug 2015, 23:14
Vizitator
Vizitator
Aniceman a scris:Trebuie sa invatam ca fiecare om e unic, si ca daca cineva ne-a tradat increderea asta nu inseamna ca si altcineva o va face.
Exceptiile NU intaresc regula. Cand 9 oameni din 10 iti inseala asteptarile, pierzi increderea in valorile morale ale oamenilor, nu increderea in sine. Cand ajungi sa-ti pierzi self-respectul deja acolo intervin complexele.
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum