Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderMier 11 Mar 2015, 19:22
kumbha
Girl's
Mihaela a scris:uiteMihaela a scris:1j9fzk
ce a iesit,cris e defect ceva la tine,sau la mn,daca la ratusca mea frumoasa ii iese,inseamna ca eu sunt defecta si nu imi merge dupa tableta.
esti ''defecta'' bamby incearca la profil
Mier 11 Mar 2015, 19:23
Vizitator
Vizitator
Nu stiu cum faci tu miha...pune link-ul ala in casuta imediat urmatoare.
E procedura clasica
E procedura clasica
Mier 11 Mar 2015, 19:25
Mihaela
Girl's
asa spune,nu esti bun de profesor,raman repetenta la tineCris a scris:Nu stiu cum faci tu miha...pune link-ul ala in casuta imediat urmatoare.
E procedura clasica
Mier 11 Mar 2015, 19:27
Mihaela
Girl's
wow din ratusca cea frumoasa,a aparut mamy,pup mamy,ma bucur ca ni te-ai alaturat,ma simt si mai bn acumRatzusca a scris:Mihaela a scris:uiteMihaela a scris:1j9fzk
ce a iesit,cris e defect ceva la tine,sau la mn,daca la ratusca mea frumoasa ii iese,inseamna ca eu sunt defecta si nu imi merge dupa tableta.
esti ''defecta'' bamby incearca la profil
Mier 11 Mar 2015, 19:31
Mihaela
Girl's
corect,dar fetele ei nu sunt frumoase?Cris a scris:ratzusca sau mamy...tot frumoasa ramane
Mier 11 Mar 2015, 19:37
Vizitator
Vizitator
Ce merge la avatar trebuie sa mearga si aici...sigur ai setata tableta bine?
Mier 11 Mar 2015, 19:39
kumbha
Girl's
Cris a scris:ratzusca sau mamy...tot frumoasa ramane
Ratzusca.... Multumesc frumos!
Mier 11 Mar 2015, 19:39
Mihaela
Girl's
asta nu stiu,dar nu imi mai bat capul ca ma enervez,si fac urat :827968957:Cris a scris:Ce merge la avatar trebuie sa mearga si aici...sigur ai setata tableta bine?
Mier 11 Mar 2015, 19:40
kumbha
Girl's
Mihaela a scris:corect,dar fetele ei nu sunt frumoase?Cris a scris:ratzusca sau mamy...tot frumoasa ramane
Cele mai frumoase
Mier 18 Mar 2015, 14:52
Apollonia
Girl's
nu stiu cum sa postez o poza din calculator. m-am uitat pe tutorial dar sunt mai grea de cap. :2780140460:
Mier 18 Mar 2015, 14:55
Kery
Membri
Apollonia a scris: nu stiu cum sa postez o poza din calculator. m-am uitat pe tutorial dar sunt mai grea de cap. :2780140460:
Apesi pe primul icon unde spune "Gazduieste o imagine" Apoi browser-ul te duce in calculatorul tau Apollonia!
Mier 18 Mar 2015, 14:57
Kery
Membri
Kery a scris:Apollonia a scris: nu stiu cum sa postez o poza din calculator. m-am uitat pe tutorial dar sunt mai grea de cap. :2780140460:
Apesi pe primul icon unde spune "Gazduieste o imagine" Apoi browser-ul te duce in calculatorul tau Apollonia!
Sau daca vrei pt profil mergi la profilul tau, selecteaza AVATAR si dai RASFOIRE...
Ultima editare efectuata de catre Kery in Mier 18 Mar 2015, 14:58, editata de 1 ori
Mier 18 Mar 2015, 14:58
sweety_me
Staff
cand dai sa raspunzi la un subiect, ai o iconita inainte de cea cu youtube,de la ea...pana la youtube numeri 3 iconite ,pe care scrie gazduieste o imagine daca ti mausul acolo. Dai click pe ea...si ai uplod poza din calc. apoi dupa ce o uplodezi,....iti da un link,,pe care il iei cu copy paste si il pui in casuta de langa...pe care scrie insereaza o imagine, apesi inregistrare...si gata
Mier 18 Mar 2015, 15:24
Mihaela
Girl's
la mn nu mere!!sweety_me a scris:cand dai sa raspunzi la un subiect, ai o iconita inainte de cea cu youtube,de la ea...pana la youtube numeri 3 iconite ,pe care scrie gazduieste o imagine daca ti mausul acolo. Dai click pe ea...si ai uplod poza din calc. apoi dupa ce o uplodezi,....iti da un link,,pe care il iei cu copy paste si il pui in casuta de langa...pe care scrie insereaza o imagine, apesi inregistrare...si gata
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum