Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderMier 11 Mar 2015, 18:11
Mihaela
Girl's
Nu iti mai dau nici o poza,ca nu ma descurc si m-am enervat,ca na vrut din prima,la a doua a treia nu mai vreau
Mier 11 Mar 2015, 18:18
Mihaela
Girl's
cum intru in fisierul cu poze?Cris a scris:Copiezi un link si il postezi direct, ce e mare greutate?
Mier 11 Mar 2015, 18:20
Vizitator
Vizitator
Dai click pe casuta aia de acolo si spune "alegeti fisierul". Click pe aia si selectezi de la tine din calc folderul sau unde ai tu poze
Mier 11 Mar 2015, 18:28
FOX_one
Membri
Mahh...daca raman fantoma poimaiine imi fac astia de trei zile ! De pomana zic ! Cam greu cu suitu pozelor la voi !
Mier 11 Mar 2015, 18:31
Mihaela
Girl's
bn ai venitFOX_one a scris:Mahh...daca raman fantoma poimaiine imi fac astia de trei zile ! De pomana zic ! Cam greu cu suitu pozelor la voi !
Mier 11 Mar 2015, 18:32
FOX_one
Membri
mno..poi te las io sa faci 8-uri la rece ?Mihaela a scris:bn ai venitFOX_one a scris:Mahh...daca raman fantoma poimaiine imi fac astia de trei zile ! De pomana zic ! Cam greu cu suitu pozelor la voi !
Mier 11 Mar 2015, 18:33
Mihaela
Girl's
nu pot sa o trimit am copiat dar nu stiu ce are,nu pot sa o trimit,o pun la avatar si daca poti o ei de acoloCris a scris:pui link-ul direct aici, in postare si trimiti
Mier 11 Mar 2015, 18:37
Vizitator
Vizitator
FOX_one a scris:Mahh...daca raman fantoma poimaiine imi fac astia de trei zile ! De pomana zic ! Cam greu cu suitu pozelor la voi !
Hai mai ca e mai usor ca oriunde
Mier 11 Mar 2015, 18:37
Vizitator
Vizitator
Bine miha, pune la avatarMihaela a scris:nu pot sa o trimit am copiat dar nu stiu ce are,nu pot sa o trimit,o pun la avatar si daca poti o ei de acoloCris a scris:pui link-ul direct aici, in postare si trimiti
Mier 11 Mar 2015, 18:38
Mihaela
Girl's
fox,la tine e mai usor,intri la prof tau apoi la avatar,si ti,o pui de poza zic,eu vreau sa mi,o pun astfel si nu reusescFOX_one a scris:mno..poi te las io sa faci 8-uri la rece ?Mihaela a scris:bn ai venitFOX_one a scris:Mahh...daca raman fantoma poimaiine imi fac astia de trei zile ! De pomana zic ! Cam greu cu suitu pozelor la voi !
Mier 11 Mar 2015, 18:41
FOX_one
Membri
Prietenii la nevoie se cunosc ! Cheama-ma si ti-o pun eu ! De poza zic !Mihaela a scris:fox,la tine e mai usor,intri la prof tau apoi la avatar,si ti,o pui de poza zic,eu vreau sa mi,o pun astfel si nu reusescFOX_one a scris:mno..poi te las io sa faci 8-uri la rece ?Mihaela a scris:bn ai venitFOX_one a scris:Mahh...daca raman fantoma poimaiine imi fac astia de trei zile ! De pomana zic ! Cam greu cu suitu pozelor la voi !
Mier 11 Mar 2015, 18:51
Mihaela
Girl's
Fox,eu mi-am puso singura vezi,hai sa te vad daca poti si tu,dar ma oftic ca nu am putut si dincolo,firar sa fie
Mier 11 Mar 2015, 19:04
Mihaela
Girl's
ghidule vino si ma ajuta ca doar tu reusestiCris a scris:Copiezi un link si il postezi direct, ce e mare greutate?
Mier 11 Mar 2015, 19:08
Mihaela
Girl's
apare dar nu pot sa il postez.deci imi apare si poza,dupa unde trebuie sa dau clic sa postez,ca ma oftic daca nu reusesc,la avatar am schCris a scris:Ai reusit sa apara link?
Mier 11 Mar 2015, 19:12
Vizitator
Vizitator
Link-ul ala de acolo il copiezi...copy si paste aici, in spatiul de postare direct.
Mier 11 Mar 2015, 19:14
Mihaela
Girl's
asa am facut si nu mergeCris a scris:Link-ul ala de acolo il copiezi...copy si paste aici, in spatiul de postare direct.
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum