Rezumarea primului mesaj :
vreau si eu o melodie,dorean popa,pe placul tau!
vreau si eu o melodie,dorean popa,pe placul tau!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Sa inteleg ca il cunoasteti si va jicnit asa din senin?butterfly_kenny a scris:nu i-a dat nimeni ban fara motiv asa cum spun el...i-am dat ban toti cei de pe xat ptr ca jigneste oamenii din senin...si acum si-a facut cont si aici sa ne streseze......
Vorbesti te rog frumos,aici nu se vb vulgar si nici nu se jicneste,eu nu stiu ce sa intamplat acolo,eu nu pot intra acolo,o rog pe fly sa ne spuna!sstress a scris:fa pizdoo mia sarit draci apoi .. dar de ce mia dar ban tarfa aia de fly fara nici un motiv.. spunemi in pula mea?.
Fetele..baiatul asta e pt prima oara aici,eu l-am invitat acum doua ore,sper ca nu l-ati confundat si v-ati luoat degeaba de el,el jura ca nu a facut nimic dupa ce a fost banat sa inervat ca nu a primit raspuns de ce a fost.daisy a scris:Miha il cunosti personal? Sper sa nu fie o confuzie.
sstress a scris:imi pare rau ca miam facut cont aici.. poate imi spui cum sa imi sterg contu nu am ce cauta printr oameni astia bolnavi
Nu e cel ce credeti voi ca e,dar inchei subiectul,nu are 6o de aniare25 voi nici nu stiti de cine e vb,subiect incheiat ca deja m-au enervat cuvintele lui crisbutterfly_kenny a scris:Ce copil Miha? e om in toata firea...daca se poate numi asa...are in jur de 60 de ani si se poarta ca un retard...tu il cunosti sau ai cazut in capcana lui?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum