Rezumarea primului mesaj :
Intr-un colt patat de umbre...
Intr-un colt patat de umbre...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 21:50 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
A fost odata intr-o seara O frumoasa Cosanzeana A mea a fost..e consateana Rea de sa o pici cu ceara Ma cearta-n fiecare seara Poate ca mult te iubeste Pe la spate te barfeste Nu e barfa e iubire Poate fi o amagire Sau poate o fantezie |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 21:54 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | ||||||
|
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 22:41 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
A fost odata intr-o seara O frumoasa Cosanzeana A mea a fost..e consateana Rea de sa o pici cu ceara Ma cearta-n fiecare seara Poate ca mult te iubeste Pe la spate te barfeste Nu e barfa e iubire Poate fi o amagire Sau poate o fantezie Poate o tavalugire Ne pripim tragem concluzi Suna ca o abdicare Nu...e ca o intrebare |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 23:03 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
A fost odata intr-o seara O frumoasa Cosanzeana A mea a fost..e consateana Rea de sa o pici cu ceara Ma cearta-n fiecare seara Poate ca mult te iubeste Pe la spate te barfeste Nu e barfa e iubire Poate fi o amagire Sau poate o fantezie Poate o tavalugire Ne pripim tragem concluzi Suna ca o abdicare Nu...e ca o intrebare Cred ca nu-i abandonare Este doar o incercare |
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum