Rezumarea primului mesaj :
Intr-un colt patat de umbre...
Intr-un colt patat de umbre...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 09:49 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Toti barbati sunt la fel De nu te uiti la portofel Ca si femeile de dealtfel Ies cu lipsa ..la apel Si femeia si barbatul Mult le mai place patul Dar de multe ori ar vrea Sa suga o acadea Stai bn cu dantura.. Ai cumva..afumatura?? Doar una bucata,pruna Vrei sa-ti pice drept in gura? Inca am dantura buna Sa-nteleg ca esti o..juna?? Doar pe jumatate buna Poate vrei sa musc nitel Ce zice-al tau iubitel Ca e prefacut de fel |
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 15:15 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Toti barbati sunt la fel De nu te uiti la portofel Ca si femeile de dealtfel Ies cu lipsa ..la apel Si femeia si barbatul Mult le mai place patul Dar de multe ori ar vrea Sa suga o acadea Stai bn cu dantura.. Ai cumva..afumatura?? Doar una bucata,pruna Vrei sa-ti pice drept in gura? Inca am dantura buna Sa-nteleg ca esti o..juna?? Doar pe jumatate buna Poate vrei sa musc nitel Ce zice-al tau iubitel Ca e prefacut de fel Sa-si ia un stimulent Poate chiar si la pachet Sa consulte-un avocatel Poate il musc si pe el La-i atins la ficatel Si sa terminat,pe el The end |
bil a scris:E seara si privesc pe geam
Si as vrea in suflet ca sa am
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Subiect: Re: Poezie fara sfarsit [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Astazi la 20:59 | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
E seara si privesc pe geam Si as vrea in suflet ca sa am Ceva frumos..sa ne jucam O seara faina sa avem |
E seara si privesc pe geam Si as vrea in suflet ca sa am Ceva frumos..sa ne jucam O seara faina sa avem Radio west sa ascultam Dedicatii sa avem |
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum