Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Lun 08 Iun 2015, 09:31
Kery
Membri
bil a scris:Lasa Kery ca te-ntelegi tu cu furnizoru....Kery a scris:Nici-o barfa nimic prin cafenea? Macar atat daca nici pe caiet nu cumpara lumea... NU stiu ce s-a intamplat dar au disparut actele contabile ...Ori au fost puse cu prea mare grija de nu mai dau de ele..nu stiu..Chestia e ca nu ma pot duce sa fac aprovizionare nici macar de bere la pet...Nu-s onorate ultimele facturi...
..macar un butoi de bere....dozatoru ti-l da mocca
..ptr.fete(cele care nu beau bere la tap) ....le faci si tu o socata....
Buna idee... Sper sa ma descurc..si cu furnizoru' si cu socata!
Lun 08 Iun 2015, 09:33
Mihaela
Girl's
Mda numai la voi va ganditi,lasa ca imi iau suzeta si nu mai vreau laptic
Lun 08 Iun 2015, 09:34
FLORY
Girl's
Mihaela a scris:Mda numai la voi va ganditi,lasa ca imi iau suzeta si nu mai vreau laptic
Lun 08 Iun 2015, 11:38
Mihaela
Girl's
Si mie de tine,ma bucur ca ti-ai gasit de munca,e ok?sweety_me a scris:Sister...nimic nou...doar munca ...si faptul ca mi-e dor de voi
Lun 08 Iun 2015, 12:48
Vizitator
Vizitator
Buna dimiziua, vremea e superba dar tinant cont ca e de genul feminin, putem spune deocamdata.
Lun 08 Iun 2015, 17:58
Mihaela
Girl's
ionel,poftim berealazar ionel a scris:ce nabuseala e afara,ar merge o bere rece..mda
Lun 08 Iun 2015, 18:29
Kery
Membri
Aha...e din partea casei Ok...sa vad cum ma descurc pana se intoarce Apollonia..sa nu mi-o impute...
Lun 08 Iun 2015, 19:51
Kery
Membri
Pai ma descurc eu....mi-emi spui? Da' cand vine contabila pe cine dau vina?! M-apuc sa-i clipesc din ochi? Asa ?...Mihaela a scris:te descurci tu,ca esti baiat istet
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum