Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 04 Iun 2015, 17:11
bil
Membri
naturala sau...revopsita??Cris a scris:Io-s pretentios...chiar daca nu imi da unda verde, vreau si o blonda
Joi 04 Iun 2015, 17:12
Vizitator
Vizitator
bil a scris:naturala sau...revopsita??
Numai naparlita sa nu fie
Joi 04 Iun 2015, 17:13
Vizitator
Vizitator
Lamisa a scris:Aveti grija sa goliti scrumierele inainte sa plecati...si sa nu dati foc la nimic:P
Las asa sa nu te plictisesti dimineata
Joi 04 Iun 2015, 17:15
Vizitator
Vizitator
Lamisa a scris:Sper ca o bere doresti, Cris, altfel dai de belele, ma fac blonda:))
M-am sucit, o vreau roscata
Joi 04 Iun 2015, 17:17
bil
Membri
:1074956660: da...maihaela ce mai face,atunci??? :1074956660:Lamisa a scris:Aveti grija sa goliti scrumierele inainte sa plecati...si sa nu dati foc la nimic:P
Joi 04 Iun 2015, 17:17
Vizitator
Vizitator
Lamisa a scris:De ce nu poti cereo bere ca tot omul?
Am zis eu ceva de bere?
Joi 04 Iun 2015, 17:19
bil
Membri
[quote="Cris"]
contra schimb la...blonda sau roscataLamisa a scris:De ce nu poti cereo bere ca tot omul? [/quote
Am zis eu ceva de bere?
Joi 04 Iun 2015, 17:30
bil
Membri
o vreau vie...si nevatamataLamisa a scris:Cum sa ti-o trimit ambalata ?
Joi 04 Iun 2015, 18:08
bil
Membri
la cate sant...poate gaseste una,nu???Cris a scris:Adica fata mare?
S-a ajuns la concluzia ca expresia:
„Toti barbatii sunt la fel” a fost inventata de o chinezoaica care si-a pierdut barbatul in multime!
Joi 04 Iun 2015, 18:56
Kery
Membri
Tiiii...ce bine ca intrai in cafenea...Mi-am adus aminte ca tre sa mananc...Dupa ce ma lasa buna mea dr. dentara nu mai am voie decat sa beau si sa fumez 2 ore...Nu stiu dar de mai bine de o luna si jumatate imi tot schimba un mic pansament....Ma gandesc serios sa nu fie vorba de altceva...e si miniona!
Joi 04 Iun 2015, 22:31
bil
Membri
ia de aici Kery..ptr.astia nu-ti trebuie nici un pansament ....eventual vreo 2 beri...dupa...Kery a scris:Tiiii...ce bine ca intrai in cafenea...Mi-am adus aminte ca tre sa mananc...Dupa ce ma lasa buna mea dr. dentara nu mai am voie decat sa beau si sa fumez 2 ore...Nu stiu dar de mai bine de o luna si jumatate imi tot schimba un mic pansament....Ma gandesc serios sa nu fie vorba de altceva...e si miniona!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum