Rezumarea primului mesaj :
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mihaela a scris:usurel o iau cris,ca seinvarte tot cu mn
Apollonia a scris:...in fine...scrisesem un mesaj si cred ca a ajuns in eter!... deci, ziceam, ca de am sanatate, am hotarat cu omul meu, sa facem un circuit prin tara...in special pe unde avem rude, si cu ocazia asta sa ne intalnim si cu prietenii virtuali!.... deci itinerarul : Timisoara ( Lamisa si Cristi, si cine-o mai fi, mi-ar face placere sa bem un cico, impreuna...pe la Ana Lugojana...ador locul ala)... Cluj ( am doi verisori), Sibiu , Valcea, Craiova (), bucuresti, Buzau(), Bacau (), braila (), galati, Delta, Constanta...! ...
Mey..de cate ori sa-ti explic?! de cate ori citeste mie mi te adresezi! In pauza dupa ce-i dau pagina la carte! Las' ca trec io mai tarziu la o mamaligutza cu branza si smantana...Face-ti si bulz?Mihaela a scris:la focsani nu ajungi apollonia
Ssstt..mey Mihaelita! Acum e actiunea mai interesanta: subiectul intrigii e cine se sperie de Virginia Wolf..da' de fapt miss Wolf e foarte speriata de un papagal Si nu mai fa asa galagie! Mergi in varful picioarelor in cafenea si pregateste-mi si mie un ceai de hamei cu menta, 10 picaturi de valeriana si o feliuta de lamaie...C-am baut multa cafea si nu pot dormi.. Don'soarei adu-i o limonada..Si cand vii cu ceaiul aminteste-i sa-mi deseneze un zambet pe ceasca sa nu visez urat! Stii ce talent la pictura are Apollonia? Picteaza cai albastri zburand pe cerul albastrui al noptilor de vara Nu-ti poti imagina ce simbolistica ciudata are un astfel de tablou ...Mihaela a scris:ma dar tu ce esti un fel de posta,tu primesti tu distribui?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum