Rezumarea primului mesaj :
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
La atatea dute vino mai ai tipm de-o tigara?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
nu avem asa ceva,dar pt tine dau comandabil a scris:cade greu la ora asta....Mihaela a scris:sa fie o combinatie,de cafea cu votca,ce zici? :289485416:
mergea bine un roze
plata-i la intrare???....sau iesire??Mihaela a scris:nu avem asa ceva,dar pt tine dau comandabil a scris:cade greu la ora asta....Mihaela a scris:sa fie o combinatie,de cafea cu votca,ce zici? :289485416:
mergea bine un roze
ce patisi nu te bucuri ca e zii frumoasa?Apollonia a scris:...iar soare, iar mare, iar terasa...m-am saturat!
urmeaza 3 zile caniculareMihaela a scris:ce patisi nu te bucuri ca e zii frumoasa?Apollonia a scris:...iar soare, iar mare, iar terasa...m-am saturat!
nu vad nimik..Mihaela a scris:VeziBil ce generoasa sunt?
Mersy,Miha... nu stiu sigur dac-o sa traiesc mai mult,Mihaela a scris:of,deocamdata doar astea avem sa satisfacem clienti :289485416:
nu fi rea...o data nu se puneApollonia a scris:... eeee...esti generoasa, Miha!....sa vedem la inventar ce va fi...la cat s-a mancat si s-a baut gratis , pe aici!
n-ai inteles nimicMihaela a scris:cum adica,atatde tanar si vb de moarte?
ma speriasi,pt bil platesc eu,stai linistita,pt ceilalti ii taxamApollonia a scris:....acu' vazui!....erata: in loc de bulisor este bilisor! Scz!
in drum spre terasa.....cauta un...mielApollonia a scris:....acu' vazui!....erata: in loc de bulisor este bilisor! Scz!
ei!aici nu se stie,putem muri in grup,nu se stie ce fantezii are moarteabil a scris:n-ai inteles nimicMihaela a scris:cum adica,atatde tanar si vb de moarte?
ne nastem o data si....murim pe rand
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum