Rezumarea primului mesaj :
Nu a disparut, avea peste 70 de pagini si a fost arhivat
Nu a disparut, avea peste 70 de pagini si a fost arhivat
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Emil a scris:acum ma gandesc cine o fi Lamisa????
De ce te agiti asa??Hristos a inviat!am incetat de mult ...CrazyHors a scris:Okay, scriu si aici. Emil, alias Kane sau cine naiba esti, cu imputernicire de la un nene Dony, alias Abeus, va rog sa incetati frectia la chisor de lemn. Nu e interesant suspiciunile pe care le afisati ci e interesant sa acordati forumului un... ca si cum ar fi: end story. Mulrumesc!
Emil a glumit..nu se gandea la ce a spus..fugitiv i-a trecut prin minte gandul dar gata era doar un gand trecatorCris a scris:Emil a scris:acum ma gandesc cine o fi Lamisa????
Parerea mea este sa cauti a te gandi la altceva. Sau daca te napadesc asa tare gandurile, sa le tii pentru tine!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.CrazyHors a scris:Okay, scriu si aici. Emil, alias Kane sau cine naiba esti, cu imputernicire de la un nene Dony, alias Abeus, va rog sa incetati frectia la chisor de lemn. Nu e interesant suspiciunile pe care le afisati ci e interesant sa acordati forumului un... ca si cum ar fi: end story. Mulrumesc!
SI EU VREAU LA FEL..DAR DIN CATE VAD SARITI TOTI CU INJURII LA ADRESA MEA...APROPO SWETY PASTILELE SA LE EI TU CU TOT NEAMUL TAU.TE ROG FRUMOS..CrazyHors a scris:@Emil, care sunt sansele sa lasi dragonul in pace? Noi vream doar sa ne destindem si sa fie voie buna.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum