Rezumarea primului mesaj :
Nu a disparut, avea peste 70 de pagini si a fost arhivat
Nu a disparut, avea peste 70 de pagini si a fost arhivat
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Apollonia a scris:Nu stiu cine este Discordia!......sweety te rog frumos sa-mi stergi contul! Eu n-o pot face!.....ramaneti cu bine! .... sa-l stearga cineva!!!
sweety_me a scris:Pai sigut, cum nu ne convine ceva...sterge-mi contul...
Fiti toti oameni maturi si aici...incetati cu povestea asta....toti 3 ....
De ce intrebi cand este Dony cel adevarat?De ce intrebi cate personalitati are?Nu imi spuneai tu mie ca DONY ESTE MAESTRUL DISIMULARII?intreaba te mai bine de ce esti tu atat de obsedata de el?nu puteai sa vorbesti cu mine fara sa pomenesti de el!Apollonia a scris:....despre cum ca aparut larakan si a spus ca este eu, este Valmon!....a facut circ!...mi-ai intors amicii impotriva mea, oamenii mas judeca dupa spusele tale, am fost facuta trdatoare de o persoana pe care o respectam si la care tineam, tot datorita tie....de ce? Pt ca sa-i alungi pe toti de langa mine, sa vad ce bun prieten esti tu!!!...............cand westi tu cel adevarat??? Cand ma barfesti amicilor, cand scrii aici sau cand scrii in privat??? Cate personalitati ai???.............ai mizat intotdeauna pe bunul meu simt ca n-am sa fac publice mesajele de la tine!!! ...... dintr-o persioana respectata, pana ti-am dat atentie, m-ai facut pres!... ce este mai atat de spectaculos in viata mea dupa divort????? Ca am intalnit un excroc sentimental?....ca am tinut la el?...ca am gresit divortand??? Ce mama dracului am facut de ma judecati atata...de-mi bagati tot felul de agarici pe gat!.......
sweety_me a scris:Conturile nu se pot sterge
de ce citesc pe aici,incepe sa fie plictisitor,sincer! :2780140460:sweety_me a scris:Tu de ce te miri?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum