Rezumarea primului mesaj :
Buna (cam de) dimineata!
Buna (cam de) dimineata!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
fi sigura ca m-am gândit si la varianta asta.sa am sursa lângă mn.ha o sa ma invidieze bărbații. si o sa vrea si ei sa vina la sursa mea.Lamisa a scris:O zi frumoasa sa aveti
Mihaela, cred ca tie ti-ar prinde bine o vaca, sa nu mai ramai fara laptic :1074956660:
stai că-mi iau cana cu lăptic.si vin eu. :2250603660:Apollonia a scris:hellooooooooo! s-a golit cafeneaua? pai si eu cu cine-mi mai beau cafeaua si fumez?
Mihaela a scris:stai că-mi iau cana cu lăptic.si vin eu. :2250603660:Apollonia a scris:hellooooooooo! s-a golit cafeneaua? pai si eu cu cine-mi mai beau cafeaua si fumez?
Mihaela a scris:stai că-mi iau cana cu lăptic.si vin eu. :2250603660:Apollonia a scris:hellooooooooo! s-a golit cafeneaua? pai si eu cu cine-mi mai beau cafeaua si fumez?
Lamisa a scris:Sa puneti si la vacuta muzica, o vaca fericita da mai mult lapte :1074956660:
Apollonia a scris:Lamisa a scris:Sa puneti si la vacuta muzica, o vaca fericita da mai mult lapte :1074956660:
...sunt cu mana pe sus, Boss, ca vreau sa raspund! ma vedeti? no asa! eu zic sa aducem si-un animator pentru vacuta. ...deci : ,, cautam persoane entuziaste si cu simtul umorului, care sa distreze vacutele si sa faca tot posibilul ca acestea sa fie fericite.'' asteptam inscrieri
Nici sa nu va gândiți.daca se dau la văcuță mea.si ma lăsa fara lapte.nu
buna.ura!!am lapte.stai să-mi iau canaLamisa a scris:Buna dimineata voua
Astazi este lapte
Lamisa a scris:Zic sa te inarmezi bine, sa nu iti manance cineva sursa
adică.ugerul de la vaca zici?Lamisa a scris:Zic sa te inarmezi bine, sa nu iti manance cineva sursa
mai i-a gata.laptele e al meu.voi aveți cafeapopicanik a scris:aveti lapte proaspat? doresc si eu doua kilograme direct de la sursa...daca se poate
Mihaela a scris:mai i-a gata.laptele e al meu.voi aveți cafeapopicanik a scris:aveti lapte proaspat? doresc si eu doua kilograme direct de la sursa...daca se poate
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum