Rezumarea primului mesaj :
Buna (cam de) dimineata!
Buna (cam de) dimineata!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mihaela a scris:lăpticul e mai bun decât cafea!Kery a scris:Mihaela a scris:Eu as bea un lăptic!!
Cine e mic si bea laptic? Mihaeeeeelaaaa... ))
mie nu îmi place cafeaua.indiferent cu ce e.daca nu da nimeni un lapticma duc sa-micumpar.Kery a scris:LMihaela a scris:lăpticul e mai bun decât cafea!Kery a scris:
Cine e mic si bea laptic? Mihaeeeeelaaaa... ))
Ei na Tu n-ai auzit de cafea cu lapte sau cu frisca? Sincer as prefera un mockacino acum.
Mihaela a scris:mie nu îmi place cafeaua.indiferent cu ce e.daca nu da nimeni un lapticma duc sa-micumpar.Kery a scris:LMihaela a scris:
lăpticul e mai bun decât cafea!
Ei na Tu n-ai auzit de cafea cu lapte sau cu frisca? Sincer as prefera un mockacino acum.
ancaflavia a scris:Iar s-a terminat cafeaua si-a ramas numai zatul ? Bun si ala....cica merge bine la radacina florilor de interior :1074956660:
Kery a scris:Lamisa a scris:Eu renunt la cafa, prefer catelusul
Lamisa iti fac eu rost si de motan persan numai fa odata cafeaua aia. Poi ieri nu, azi nu...cel putin spune unde bag fisa, unde e automatul de cafea? Vrei sa ma ia somnul cu tigara-n gura fara pic de cafea??! :1288815977:
Lamisa a scris:Kery a scris:Lamisa a scris:Eu renunt la cafa, prefer catelusul
Lamisa iti fac eu rost si de motan persan numai fa odata cafeaua aia. Poi ieri nu, azi nu...cel putin spune unde bag fisa, unde e automatul de cafea? Vrei sa ma ia somnul cu tigara-n gura fara pic de cafea??! :1288815977:
Nu preferi mai bine sa te invat sa faci cafeaua? Daca stai dupa mine cred ca te-ai prins ca ramai fara
sweety_me a scris:multumesc pentru floare
Lamisa a scris:Incerc sa-mi dau seama care si de ce va enervati :2780140460:
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum