Rezumarea primului mesaj :
Buna (cam de) dimineata!
Buna (cam de) dimineata!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
cand pui ghearele... pe mine...sa-mi dai de stiresweety_me a scris:Pe tine te alerg Popi
oooo.... se imultesc gagicileFLORY a scris:Buna dimiziua (vorba unui mare carturar in viata ), mai copii
popicanik a scris:oooo.... se imultesc gagicileFLORY a scris:Buna dimiziua (vorba unui mare carturar in viata ), mai copii
da mister sunt un mister sunt mister gigoloFLORY a scris:popicanik a scris:oooo.... se imultesc gagicileFLORY a scris:Buna dimiziua (vorba unui mare carturar in viata ), mai copii
Buna ziulica mister
ce mister de gigolopopicanik a scris:da mister sunt un mister sunt mister gigoloFLORY a scris:popicanik a scris:oooo.... se imultesc gagicileFLORY a scris:Buna dimiziua (vorba unui mare carturar in viata ), mai copii
Buna ziulica mister
Cris a scris:Tu pe ce fus esti?
Cris a scris:Orar...nu oral
Cris a scris:Nea...vorbe. La 2 noaptea e tot dimineata?
vezi !cum te întorc femeile ca tot ca ele spui?Cris a scris:No bine, sa fie ca tine
Ce mai zici, ce mai faci?
pana îți vine vremea mai ai de așteptat.si ele te întorc ca pe un pui la rotisor.na ca mi-am făcut singura pofta :2210319368:Cris a scris:Da si eu le intorc pe ele cand vine vremea
cu oaia!! Nu-mi faci pofta.daca era aia cu capra si cu varza .îmi placea :2210319368:Cris a scris:Zici tu ca am de asteptat.
Fie si ca tine, un lup mancat de oaie
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum