Rezumarea primului mesaj :
Buna (cam de) dimineata!
Buna (cam de) dimineata!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
nu e rău șiș.încerc să-mi dau seama cum sa trezit in dimineața asta să-i meargă bnsweety_me a scris:Pup sis...pe Cris nu il mai bag in seama ca e rau...Mihaela a scris:Neata șiș .eu vreau doar lăptic
buna dimineata la toata lumea :289485416: ce faceti? o ardeti in trei?)tu,mihaela si swety:)))Cris a scris:Te tachi sa mai uiti de necaz
neagă .invidiosule.hai si tu sa o ardem in perechi.de doi cati or mai fipopicanik a scris:buna dimineata la toata lumea :289485416: ce faceti? o ardeti in trei?)tu,mihaela si swety:)))Cris a scris:Te tachi sa mai uiti de necaz
te doare la bascheti ti-ai facut harem nu mai poate omul sa agate o fata de tine:)))Cris a scris:Neata popica! Mai, eu nu o ard ca-mi mai trebuie. Da de parlit acolo oleaca...se ocupa fetele
si ce folos? nu ma aleg cu nimicsweety_me a scris:Neatza Popi...ai echilibrat balanta
deci când vedeți ca scrie.neaga.înseamnă ca e.neata.a luoat-o razna tabletaMihaela a scris:neagă .invidiosule.hai si tu sa o ardem in perechi.de doi cati or mai fipopicanik a scris:buna dimineata la toata lumea :289485416: ce faceti? o ardeti in trei?)tu,mihaela si swety:)))Cris a scris:Te tachi sa mai uiti de necaz
sunt "urat cu crengi"...nimeni nu ma vrea sunt refuzat de toata lumeaMihaela a scris:neagă .invidiosule.hai si tu sa o ardem in perechi.de doi cati or mai fipopicanik a scris:buna dimineata la toata lumea :289485416: ce faceti? o ardeti in trei?)tu,mihaela si swety:)))Cris a scris:Te tachi sa mai uiti de necaz
Eiii...acum ai si pretentiipopicanik a scris:si ce folos? nu ma aleg cu nimicsweety_me a scris:Neatza Popi...ai echilibrat balanta
si eu...care credeam...ca esti plecata in austriasweety_me a scris:Neatza Popi...ai echilibrat balanta
miha eu...vreau fapte...nu vorbeMihaela a scris:Pai tocmai te-am primit in grupul nostru!cum spui ca nimeni nu te vrea?
pana una alta.multumeste-te cu vb.deci am zis.am zispopicanik a scris:miha eu...vreau fapte...nu vorbeMihaela a scris:Pai tocmai te-am primit in grupul nostru!cum spui ca nimeni nu te vrea?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum