Rezumarea primului mesaj :
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Joi 12 Mar 2015, 16:13
Vizitator
Vizitator
Ratzusca a scris:Dap! a innebunit lumea ! Citeam pe site ...sub sunt anti-babe-grase cotoroante ...Acu' ma gandesc ...cum deaq alta adata cand eram toti si cei mai de ..Doamne ajuta ' la cel mai mic oftopic sau glumitza ...erau suspenduri la greu ,iar acum cand baietii astia jignesc la greu si nu numai ,nu i sanctioneaza nimeni ? uoff! Si o fi dat demisia adminii de acolo??
Nu e greu de inteles. Pe politica incaiera-i drace ca si mie-mi place, dupa ce se balacaresc apare si un..."sef" care daca nu ar exista scandal, nu ar fi sef. Pacat, candva chiar era fain.
Joi 12 Mar 2015, 16:25
kumbha
Girl's
Da, asa e...era misto... sunt nostalgica deja.. Pacat ..inca mai sunt pers integre p acolo ..Acu mi e mila chiar si de Oana :1074956660: saraca ...nu ca nu si ar merita o , dar nu chiar asa..in fine ! treaba lor acolo...noi cu a noastra aici Vino n coa sa te tzuk Ai creat o oaza de liniste si relaxare ptr forumistii care n au nici timp nici spatiu ,atat cat si ar fi dorit ptr real... yo n am ...
Ai' fetelor...alinierea ! ..pe el ! la pupat zic.... formati randurile
Joi 12 Mar 2015, 16:29
Vizitator
Vizitator
Mult'am! nu merit atatea laude, meritul este al vostru, oameni frumosi care stiu glumi, care pot intretine o atmosfera vesela si amicala.
Da' daca e vorba de tzucalit...iaca, io's cel mai cel
Joi 12 Mar 2015, 16:36
kumbha
Girl's
Cris a scris:Mult'am! nu merit atatea laude, meritul este al vostru, oameni frumosi care stiu glumi, care pot intretine o atmosfera vesela si amicala.
:1455560159: Ador smiles urile astea Mai sunt si altele ??
Joi 12 Mar 2015, 16:39
Vizitator
Vizitator
Mai era unu dar nu vrei sa-l stii
L-am scos ca se indragostise emil de el...nu putea posta fara el nimic.
Daca nu ajung astea...mai aduc. Sa-mi spuneti ce.
Joi 12 Mar 2015, 16:47
Emil
Membri
un emoticon cu un monstru cadou pentru emil..un dragon ,un duh,sau un gladiator
Joi 12 Mar 2015, 16:49
Vizitator
Vizitator
Emil a scris:un emoticon cu un monstru cadou pentru emil..un dragon ,un duh,sau un gladiator
Notat, incerc sa gasesc
Joi 12 Mar 2015, 16:54
kumbha
Girl's
Cris a scris:Mai era unu dar nu vrei sa-l stii
nu conteaza...haioase s toate ,dar in acelas timp si expresive
Joi 12 Mar 2015, 16:57
Emil
Membri
cris este un preaputernic bun!el o sa castige...sa ti aduci aminte si de mine cand vei domni in imparatia ta! sa mi dai rangul de luptator aparator al siteului..sa fiu in fruntea razboinicilor ..
Joi 12 Mar 2015, 17:03
Mihaela
Girl's
haa si nu ma credeai cand iti ziceam,ratusco !eu sunt prima la pupat naRatzusca a scris:Da, asa e...era misto... sunt nostalgica deja.. Pacat ..inca mai sunt pers integre p acolo ..Acu mi e mila chiar si de Oana :1074956660: saraca ...nu ca nu si ar merita o , dar nu chiar asa..in fine ! treaba lor acolo...noi cu a noastra aici Vino n coa sa te tzuk Ai creat o oaza de liniste si relaxare ptr forumistii care n au nici timp nici spatiu ,atat cat si ar fi dorit ptr real... yo n am ...
Joi 12 Mar 2015, 17:06
kumbha
Girl's
Mihaela a scris:haa si nu ma credeai cand iti ziceam,ratusco !eu sunt prima la pupat naRatzusca a scris:Da, asa e...era misto... sunt nostalgica deja.. Pacat ..inca mai sunt pers integre p acolo ..Acu mi e mila chiar si de Oana :1074956660: saraca ...nu ca nu si ar merita o , dar nu chiar asa..in fine ! treaba lor acolo...noi cu a noastra aici Vino n coa sa te tzuk Ai creat o oaza de liniste si relaxare ptr forumistii care n au nici timp nici spatiu ,atat cat si ar fi dorit ptr real... yo n am ...
ti am explicat si de ce... aI' IA VEZI CAT STAI LA TZUKAT ...ca i coada lunga ,si nu tre obosit da?
Joi 12 Mar 2015, 17:11
sweety_me
Staff
Mai am locbsa il pup pe Cris? Pe care obraz? ...uos...am imerit pe gura )
Joi 12 Mar 2015, 17:12
Mihaela
Girl's
el e de vina nu mai imi da drumulRatzusca a scris:Mihaela a scris:haa si nu ma credeai cand iti ziceam,ratusco !eu sunt prima la pupat naRatzusca a scris:Da, asa e...era misto... sunt nostalgica deja.. Pacat ..inca mai sunt pers integre p acolo ..Acu mi e mila chiar si de Oana :1074956660: saraca ...nu ca nu si ar merita o , dar nu chiar asa..in fine ! treaba lor acolo...noi cu a noastra aici Vino n coa sa te tzuk Ai creat o oaza de liniste si relaxare ptr forumistii care n au nici timp nici spatiu ,atat cat si ar fi dorit ptr real... yo n am ...
ti am explicat si de ce... aI' IA VEZI CAT STAI LA TZUKAT ...ca i coada lunga ,si nu tre obosit da?
Joi 12 Mar 2015, 17:13
Mihaela
Girl's
el e de vina nu mai imi da drumulRatzusca a scris:Mihaela a scris:haa si nu ma credeai cand iti ziceam,ratusco !eu sunt prima la pupat naRatzusca a scris:Da, asa e...era misto... sunt nostalgica deja.. Pacat ..inca mai sunt pers integre p acolo ..Acu mi e mila chiar si de Oana :1074956660: saraca ...nu ca nu si ar merita o , dar nu chiar asa..in fine ! treaba lor acolo...noi cu a noastra aici Vino n coa sa te tzuk Ai creat o oaza de liniste si relaxare ptr forumistii care n au nici timp nici spatiu ,atat cat si ar fi dorit ptr real... yo n am ...
Joi 12 Mar 2015, 17:13
Vizitator
Vizitator
Clar avem nevoie de baieti mai multi ca altfel o patesc p'aia rusinoasa
Joi 12 Mar 2015, 17:19
Mihaela
Girl's
sor mea astept un musafir,ma anunti cand intra,sa nu te dai la el,da?sweety_me a scris:Mai am locbsa il pup pe Cris? Pe care obraz? ...uos...am imerit pe gura )
Joi 12 Mar 2015, 17:20
Vizitator
Vizitator
Mihaela a scris:Cris,e prob cu site de nu se poate loga?
Nici-o problema, am verificat acum.
Joi 12 Mar 2015, 17:20
sweety_me
Staff
Mai am locbsa il pup pe Cris? Pe care obraz? ...uos...am imerit pe gura )
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum