Rezumarea primului mesaj :
Si eo-s Cleopatra
Si eo-s Cleopatra
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Neo a scris:e posibil sa am cateva boli venerice dar nimic grav : )))
Neo a scris:eu umblu cu fete ca lumea mai Vraji mai...sunt ani de cand sunt curat : )))
Neo a scris:am facut cont ca sa agat fraieri si sa i aduc aici : )))
sweety_me a scris:pt neo...sa se aseze la casa lui
da ce, io nu-l las? e asa de liber...ca pasarea cerului...oricum neo face doar ce vrea el si cand vrea elBlack Widow a scris:sweety_me a scris:pt neo...sa se aseze la casa lui
e la casa lui si deocamdata nu se leaga la cap, n ai auzit? tu te rogi sa se lege sa nu ami scape? cand se mai intalneste el cu anii astia? lasa l sa se distreze ca i vine si lui vremea
Neo a scris:ce varza sunt barbatii, toti imi cer id de mess pfff...o replica ca lumea nu am vazut si nici nu mi au aprobat pozele inca si unii deja fac complimente, doamne ce varza
welkome in our world...acum vezi ce trebuie sa suportam?Neo a scris:ce varza sunt barbatii, toti imi cer id de mess pfff...o replica ca lumea nu am vazut si nici nu mi au aprobat pozele inca si unii deja fac complimente, doamne ce varza
Neo a scris:eu vreau o femeie care sa aiba caracterul meu, atata tot, nu gasesc asta e, sincer doar cu cineva ca mine as putea sa traiesc, nu ma intereseaza altceva, sa fie saraca lipita cu 8 clase chiar mai putin, daca e frumoasa si are caracterul meu, o iau de nevasta pe loc
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum