Rezumarea primului mesaj :
:lol!:
Asta e singurul, altu' n-am. Ha ha ha...
:lol!:
Asta e singurul, altu' n-am. Ha ha ha...
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
chiar avem o ratusca reala si frumusica pe deasuprea,oare cine o fi?Ratzusca a scris:
chiar avem o ratusca reala si frumusica pe deasuprea,oare cine o fi?Ratzusca a scris:
Daaa...EH NU PREA E REALA ,PTR CA AM OBSERVAT CA ...nu se folosesc pozele reale aici.. Mai bine, asa am sansa sa fiu ..ratzusca cea ...frumoasaMihaela a scris:chiar avem o ratusca reala si frumusica pe deasuprea,oare cine o fi?Ratzusca a scris:
P'aici o fi ratzoiu'meu ???Ratzusca a scris:Daaa...EH NU PREA E REALA ,PTR CA AM OBSERVAT CA ...nu se folosesc pozele reale aici.. Mai bine, asa am sansa sa fiu ..ratzusca cea ...frumoasaMihaela a scris:chiar avem o ratusca reala si frumusica pe deasuprea,oare cine o fi?Ratzusca a scris:
poza mea e reala,nu am de ce sa ma ascund,si sincer nu prea imi place aceasta situoatie, sa nu stiu cu cine vb!Ratzusca a scris:Daaa...EH NU PREA E REALA ,PTR CA AM OBSERVAT CA ...nu se folosesc pozele reale aici.. Mai bine, asa am sansa sa fiu ..ratzusca cea ...frumoasaMihaela a scris:chiar avem o ratusca reala si frumusica pe deasuprea,oare cine o fi?Ratzusca a scris:
daca il cauti bn,sar putea sa il gasesti,daca vrei te pot ajutaRatzusca a scris:P'aici o fi ratzoiu'meu ???Ratzusca a scris:Daaa...EH NU PREA E REALA ,PTR CA AM OBSERVAT CA ...nu se folosesc pozele reale aici.. Mai bine, asa am sansa sa fiu ..ratzusca cea ...frumoasaMihaela a scris:chiar avem o ratusca reala si frumusica pe deasuprea,oare cine o fi?Ratzusca a scris:
sweety_me a scris:Ratzusca nu e inamic...asta sigur...
Cine raspunde corect ce are de ascuns ratzusca..primeste vip gratis )
ratusca nu ascunde nimic,doar sa luoat dupa ceilalti!sweety_me a scris:Ratzusca nu e inamic...asta sigur...
tu stai jos si citeste,sau ai ceva de ascuns?Ratzusca a scris:sweety_me a scris:Ratzusca nu e inamic...asta sigur...
yo,yo....pot sa zic yo????
Mihaela a scris:tu stai jos si citeste,sau ai ceva de ascuns?Ratzusca a scris:sweety_me a scris:Ratzusca nu e inamic...asta sigur...
yo,yo....pot sa zic yo????
sweety_me a scris:Mai cum va surade vipul gratis )
Astazi e moticonul meu e asta :2881455287:
sweety_me a scris:Bine ma ratzusco...primesti vip...gratis )
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum