Rezumarea primului mesaj :
Sunt noua pe acet nou site,sper sa ma acomodez repede.
Sunt noua pe acet nou site,sper sa ma acomodez repede.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderpup surioara,hai ca am reusit sa intru,cand vine omul negru sa inchida forumul,sa il trimiti la mn,il fac eu sa se razgandeascasweety_me a scris:sor-mea
Neo a scris:da Miha, vrei sa facem un tur al site ului?
in dreapta avem birourile...sper sa primim fonduri ptr ceva mai mare, nu eu m am ocupat de decoratii daca intelegi ce vreau sa spun he he...
in stanga este...Emil, ai grija sa nu il trezesti altfel o sa vorbeasca despre dragoni, nu baga piticii in seama...doamne sunt peste tot, ai grija sa nu calci in chestia aia de pe jos...
si cam asta a fost turul pe ziua de azi : ))))cam putin,ma asteptam la mai mult,acum trebuie sa astept pana maine,oare am rabdare?si cam tarziu m-ai anuntat sa nu il trezesc pe emil,aoleu sunt pitici peste tot,cum ii dau jos de pe mn?
daca mai e nevoie ma anunti : )))
am nevoie doar de 2min si nu ii mai trebuie sa inchida nimic .ps nu prea ma descurc cu mesajele,ma tot urc pe voi,nu stiu daca ghidul meu mai respira,vezi tu daca e ok.sweety_me a scris:da da...il trimit la tine;)..ca stiu ca ai tu grija de el:)))
mai astia musca,luoatii dupa mineNeo a scris:Lamissaaaaa, cheama ti piticii...))
iar se dau la oameni )
ma bucur!!!!nu vreau sa raman fara ghidul meu,dar pitici ii luoati de pe mine,ca ma muscaaaa nu prea stiti sa aveti grija de oaspeti,stiam ca am pe aici un protejat,dar nu stiu care e,sper sa-mi dea un semn,si sa ma ajute cu pitici!!!sweety_me a scris:toata lume e ok...si respira....
i-am gacut respiratie gura la gura....
si daca eu nu am dulciuri,cum ii dau jos?Lamisa a scris:Mai , mai...eu stiu ca am pitici cuminti, incercati sa-i imbunati cu ceva dulciuri. Poate tine
sa inteleg ca emil e de vina,ca pitici sunt agitati?Lamisa a scris:Acasa nu ii pot chema ca am stat cu Emil toata seara si nu am gatit )
Cred ca piticii mei sunt agitati si ca l-au vazut pe Gore :1288815977:
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum