Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Sam 31 Oct 2015, 11:20
Mihaela
Girl's
Se simte ai..?ma doare capul si sunt fara chef,peste o ora ma pregatesc sa ies in oras,este targ azi,casc si eu ochii ca banii nu prea am sa-i cheltui....
Sam 31 Oct 2015, 11:36
Vizitator
Vizitator
Ia un hap de cap si bucura-te de ce privesti ca uitatul e gratis peste tot in lume.
Sam 31 Oct 2015, 15:42
Mihaela
Girl's
Gata m-am intors,bani sa ai ,lucruri frumoase si nici prea scumpe nu sunt,am mai facut cateva poze,l-am pacalit pe frate miu
Sam 31 Oct 2015, 19:26
Vizitator
Vizitator
Buna Miha, am vazut si pozele, lasa ca luna viitoare te lauzi cu ce ai cumparat.
Sam 31 Oct 2015, 21:28
Mihaela
Girl's
Da,am vazut niste chesti frumoase tare,nu stiu cum se numesc,fac poze cand mi-oi cumpara..
Dum 01 Noi 2015, 10:43
Mihaela
Girl's
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna dimineata dragii mei,o duminica superba va doresc,Eliza fiecare cum ne este scris,asa le-a fost scris acelor tineri,cat pe ce a fost sa mearga acolo si nepotul meu,era fan acelei formatii ce canta..Dumnezeu sa-i odihneasca si familiilor sa le de-a putere sa mearga mai departe si celor raniti alinare..
Buna dimineata dragii mei,o duminica superba va doresc,Eliza fiecare cum ne este scris,asa le-a fost scris acelor tineri,cat pe ce a fost sa mearga acolo si nepotul meu,era fan acelei formatii ce canta..Dumnezeu sa-i odihneasca si familiilor sa le de-a putere sa mearga mai departe si celor raniti alinare..
Dum 01 Noi 2015, 11:02
Vizitator
Vizitator
Buna Miha, e trist, asa e dar si revoltator in acelasi timp. Nu trebuie sa se intample tragedii sa se inventeze legi noi, era suficient sa fie respectate cele in vigoare.
Dum 01 Noi 2015, 11:06
Mihaela
Girl's
Asa e draga mea,vezi tu..noi oameni cautam mereu scuze si vinovati,dar treaba e alta,chiar de multi nu cred in divinitate,eu tot cred ca asa le-a fost scris..
Dum 01 Noi 2015, 11:32
Vizitator
Vizitator
Eu stiu Miha, poate ca si pe divinitate ne-am obisnuit sa dam vina.
Dum 01 Noi 2015, 11:59
Mihaela
Girl's
Posibil si asta,dar ptr mine ramane valabil aceste cuvinte,,ce iti este scris,in frunte iti e pus,,poate ma insel eu..
Lun 02 Noi 2015, 08:33
Vizitator
Vizitator
Buna dimineata Lamisa, o saptamana minunata si tie si multumesc pentru cafea.
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum