De la bun inceput o sa ma scuz pentru vocabularul ceva mai brut dar na, azi am planetele aliniate in unghiuri drepte. Asadar, indiferent de sex, hai sa lasam ipocrizia deoparte si sa trecem la filozofeala subiectului. Se stie, rar veti auzi un barbat spunand ca a facut sex oral, o spune direct, muie. Ipocrizia insa de abia acum incepe. De cele mai multe ori sexul oral e asociat cu dragostea, ca parte componenta a preludiului, postludiului...etc iar muia, cu sexul. Oricum ii spui, este generator de placeri in final.
Si oricat de mult s-ar pune contra puritanii, toata lumea face sex oral. Ca unora nu le place sa faca dar le place sa LI se faca, e alta poveste. Intrebarea mea e simpla si directa: cat de important este intr-o relatie si daca practicati ''sportul'' respectiv din nevoie sau placere!?
Si oricat de mult s-ar pune contra puritanii, toata lumea face sex oral. Ca unora nu le place sa faca dar le place sa LI se faca, e alta poveste. Intrebarea mea e simpla si directa: cat de important este intr-o relatie si daca practicati ''sportul'' respectiv din nevoie sau placere!?