Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mar 18 Aug 2015, 10:24
Mihaela
Girl's
Nu...nici nu știam ca nu pot să primesc nici să trimit,nu mai fii nervoasă ca faci riduri și nu e bine nici pt sănătatea ta nici al altora,gândește și tu la rece,bn ai venit mi-a fost dor de tine
Mar 18 Aug 2015, 10:44
Mihaela
Girl's
Lami nu mă freacă..nu prea trimiteam mesaje dar am crezut ca nu mai sunt dorită,HBB când am vrut să trimit mesasj îmi scrie ca administratorul nu îmi da voie
Mar 18 Aug 2015, 10:46
Mihaela
Girl's
Ne pare rau dar administratorul nu v-a autorizat sa trimiteti mesajelor private.
Așa scrie...
Așa scrie...
Mar 18 Aug 2015, 11:03
Mihaela
Girl's
Dragă mea nu există perfecțiune oricât de mult am încerca,întotdeauna trebuie să ne acceptăm și cu bune și cu rele și să mai privim dintr-o parte să nu vedem ce nu ne convine!
Mar 18 Aug 2015, 11:30
Lamisa
Admin
Foarte grea , multumesc de intrebare. Pe langa faptul ca am o problema medicala, am avut probleme cu bagajul ca mi l au retinut chinezii si a trebuit de acasa sa fac demersuri sa il recuperez. Peripetii.
Greul abia acum incepe, trebuie sa imi rezolv problema medicala cumva.
Greul abia acum incepe, trebuie sa imi rezolv problema medicala cumva.
Mar 18 Aug 2015, 14:31
HBB
Girl's
Nu e vorba de indiferenta, este vorba de protectie! Trebuie sa decizi ce este foarte important pentru tine. Si mai este un aspect. Nu cauta fericirea in asteptarile pe care le ai de la altii. De cele mai multe ori vei fi dezamagita. Fiecare om are dreptul sa faca alegeri. Si nu este vina lor ca alegerile lor nu corespund cu ceea ce-ti doresti tu. Oamenii si situatiile se pot schimba, si este bine ca o fac. Evolutia presupune schimbare.
Mi-ai dat un subiect bun de abordat, dar din pacate nu am timp.
Spor in toate, lamisa!
Mi-ai dat un subiect bun de abordat, dar din pacate nu am timp.
Spor in toate, lamisa!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum