Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Vin 14 Aug 2015, 17:16
Mihaela
Girl's
Ce sa fac cris...?se duce repede bateria si nu ii gasesc puncul G sa o incarc
Vin 14 Aug 2015, 17:18
Vizitator
Vizitator
Pai si tu o folosesti de sar scantei
Normal sa se epuizeze repede.
Normal sa se epuizeze repede.
Vin 14 Aug 2015, 19:12
Vizitator
Vizitator
Nu inteleg cum nu te-ai putut conecta, eu am vazut pe cineva intrand, nimeni nu-ti poate da acces denied.
Vin 14 Aug 2015, 19:23
Vizitator
Vizitator
Am intrat, am raspuns la salutul tau si am vrut sa ma conectez.
Pauza...a aparut ceva cu o eroare cu acces la stanga-n prejur si m-am comformat.
Nu-i bai, stau bine si aici
Pauza...a aparut ceva cu o eroare cu acces la stanga-n prejur si m-am comformat.
Nu-i bai, stau bine si aici
Vin 14 Aug 2015, 19:30
Vizitator
Vizitator
Nu e vorba despre stat bine si unde, dar e bine sa stim sigur despre ce e vorba si as aprecia daca ne ajuti.
Vin 14 Aug 2015, 19:42
Vizitator
Vizitator
Gabi a zis ca ar fi bine sa incerci sa te conectezi pe xat si sa faci un print cu eroarea aparuta si sa-l postezi la Probleme tehnice, ca sa-si dea seama despre ce e vorba. E posibil ca mai multi ascultatori sa intampine problema asta si cu ajutorul tau o putem remedia. Nu vreau sa crezi ca eu fiind pe xat am facut ceva rau. Daca refuzi sa ne ajuti, ceea ce e desigur alegerea ta, nu te poate obliga nimeni, voi intelege si eu ca sunt nedorita pe acest forum si voi actiona in consecinta. Nu vreau sa fiu un ghimpe in coasta nimanui.
Vin 14 Aug 2015, 19:47
Vizitator
Vizitator
Sper sa nu facem din asta o problema personala.
Ti-am spus ce s-a intamplat, a disparut tot ce era in xat, membrii, partea unde se posteaza, a ramas doar fondul acela roz iar butonul de jos pentru logare, inactiv.
Va ajut cu tot ce pot daca este o defectiune dar insinuarile nu au darul sa ma determine a fi mai cooperant decat pot!
Ti-am spus ce s-a intamplat, a disparut tot ce era in xat, membrii, partea unde se posteaza, a ramas doar fondul acela roz iar butonul de jos pentru logare, inactiv.
Va ajut cu tot ce pot daca este o defectiune dar insinuarile nu au darul sa ma determine a fi mai cooperant decat pot!
Vin 14 Aug 2015, 19:49
Vizitator
Vizitator
Nu insinuez nimic, am spus exact ce gandesc. Dupa cum te exprimi tu, cineva te-a impiedicat sa intri sau a facut ceva in timp ce incercai sa te conectezi. Cum eu eram pe xat e clar ce ai gandit.
Vin 14 Aug 2015, 19:53
Vizitator
Vizitator
Atunci ma obligi sa nu mai intru pe forum, il voi vizita fara sa ma conectez, doar pentru a prelua dedicatiile din cafeneaua radio west, daca vor fi.
Seara frumoasa !
Seara frumoasa !
Vin 14 Aug 2015, 19:55
Vizitator
Vizitator
O frumoasa punere in scena, previzibila oarecum. Chiar nu era nevoie.
Seara frumoasa Daisy!
Seara frumoasa Daisy!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum