Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Vin 24 Iul 2015, 13:22
bil
Membri
uffff.ce caldura....
ziua buna tuturor....
am intrat putin la...racoare..sa-mi odihnesc oasele batrane
..cafea nu mai beau la ora asta...racoritoare-s mai mult ptr femei..
asa ca beau o apa plata de la dozator...in cel mai rau caz
ziua buna tuturor....
am intrat putin la...racoare..sa-mi odihnesc oasele batrane
..cafea nu mai beau la ora asta...racoritoare-s mai mult ptr femei..
asa ca beau o apa plata de la dozator...in cel mai rau caz
Vin 24 Iul 2015, 13:27
Donna
Girl's
Ziua bună, Bil! beau şi eu tot apă plată, e bună cu un strop de lămâie
Vin 24 Iul 2015, 14:14
butterfly
Girl's
Buna ziua si frumoasa ca voi, oameni frumosi bine v-am regasit
La noi gata plaja, intre timp am pus si o pizza romaneasca la cuptor . Va invit pe toti
Am facut si un cucui la cap dar sper sa treaca pana ma marit nu?
La noi gata plaja, intre timp am pus si o pizza romaneasca la cuptor . Va invit pe toti
Am facut si un cucui la cap dar sper sa treaca pana ma marit nu?
Vin 24 Iul 2015, 14:19
Donna
Girl's
Bună Fly, bine ai revenit! Vreau şi eu o felie de pizza, pentru tine renunţ la cură azi! Iar cucuiul sigur trece în curând!
Vin 24 Iul 2015, 14:22
butterfly
Girl's
Sa mor de nu, italienii astia parca-s canibali mananca crud, cica asa e sanatos...asa o fi fost in epoca de piatra
Vin 24 Iul 2015, 14:31
Donna
Girl's
De băut o apă plată, rece, cu multă lămâie, mulţumesc! Off, Fly, şi eu când fusei în Spania am înnebunit cu bucătăria lor, super greţoasă şi fadă (am nimerit la o fiesta, şi aveau nişte cârnaţi tradiţionali pe care şi-i preparau singuri, pe stradă, unde erau grătare amenajate special, plus un soi de prăjitură, ca un chec de-al nostru, dar de zece ori mai nasoală
Singura chestie care mi-a plăcut era ciocolata caldă, groasă ca o cremă. şi nişte gogoşele de cartofi mâncate la Valdemossa, chipurile renumite în toată lumea (3 gogoşi şi trei ceşti de ciocolata, 25 de[url=#37151895] euro[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/url]
Mulţam de bere, Bil! Acu, dacă tot ai venit cu ea, o să beau...da un neamţ să mă servească nu ai?
Singura chestie care mi-a plăcut era ciocolata caldă, groasă ca o cremă. şi nişte gogoşele de cartofi mâncate la Valdemossa, chipurile renumite în toată lumea (3 gogoşi şi trei ceşti de ciocolata, 25 de[url=#37151895] euro[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/url]
Mulţam de bere, Bil! Acu, dacă tot ai venit cu ea, o să beau...da un neamţ să mă servească nu ai?
Vin 24 Iul 2015, 14:36
butterfly
Girl's
Multam ptr bere bil, si ptr fructe Lamisa, daca nu te induri tu, ne induram noi . Gata si masa de pranz sau seara ptr Lami
Vin 24 Iul 2015, 14:38
bil
Membri
vrei si..covrig??Donna a scris:De băut o apă plată, rece, cu multă lămâie, mulţumesc! Off, Fly, şi eu când fusei în Spania am înnebunit cu bucătăria lor, super greţoasă şi fadă (am nimerit la o fiesta, şi aveau nişte cârnaţi tradiţionali pe care şi-i preparau singuri, pe stradă, unde erau grătare amenajate special, plus un soi de prăjitură, ca un chec de-al nostru, dar de zece ori mai nasoală
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
..o fi brea batran??
Vin 24 Iul 2015, 14:40
butterfly
Girl's
Buna HBB si pup la tine ai si tu portia pusa bine si nu e cruda, am facut-o romaneste
Vin 24 Iul 2015, 14:41
bil
Membri
..o fi marul pacatos in..varianta chinezeasca???Lamisa a scris:Buna seara , pizza, racoritoare , cucuie , aveti de toate
Eu mi-am cumparat un fruct ciudat, seamana cu Budha, deocamdata doar l-am pozat si studiat, nu ma indur sa il si mananc
Vin 24 Iul 2015, 14:47
bil
Membri
sper sa fie ..comestibil..Lamisa a scris:E o aratare de fruct, asa ceva, am dat si 7.50 dolari pe el si nu am curaj inca sa il tai .
i-al in chip si aratani-l
Vin 24 Iul 2015, 14:49
Donna
Girl's
Lamisa, multam de fructe! Prind bine pe caldura asta!
Bil, e bun, găinul bâtrân cică face zeama bună...adică berea
Bil, e bun, găinul bâtrân cică face zeama bună...adică berea
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum