Rezumarea primului mesaj :
Buna dimineata si o saptamana cat mai reusita
Si cafelutele pentru voi... :289485416: :289485416:
Buna dimineata si o saptamana cat mai reusita
Si cafelutele pentru voi... :289485416: :289485416:
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Kery a scris:
Bine mey Habi..daca eu eram oglinda ta ma spargeam uitandu-te la mine??! :surprise-smile
Serveste un ceai cu lamaie te rog pana te gandesti ce raspunzi...
:i24049:
Kery a scris:
Asta e problema.... In ce sol imi recomanzi impamantarea..?
Pentru mai multe informatii despre impamantare accesati pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Viata in verde viu a scris:Mersul descult in aer liber este una dintre modalitatile cele mai minunate, ieftine si puternice de a ne conecta la pamant si care poate contribui, de asemenea, si accelera refacerea tesuturilor si inlaturarea durerilor musculare in urma exercitiilor extenuante. De asemenea orice contact direct cu un obiect bun conductor care este in legatura cu pamantul, de la un cablu electric, o teava sau chiar un copac, poate fi o metoda buna de a ne incarca cu electronii negativi.
O alta solutie pe care majoritatea dintre noi o folosim fara sa ne dam seama este dusul. In timp ce facem dus, suntem in contact cu energia pamantului prin apa care curge prin tevile ingropate in pamant, aceasta fiind si una din explicatiile pentru care ne simtim asa de bine la dus si chiar este locul unde avem inspiratie si ne vin tot felul de idei.
bine v-am gasit..Mihaela a scris:Nu cris,nu ma mai baga in seama pe mn,bine ai venit bil!
:big-smiley-crybil a scris:bine v-am gasit..Mihaela a scris:Nu cris,nu ma mai baga in seama pe mn,bine ai venit bil!
miha de la tine astept...altceva
..nu plange ca te dau uitarii....Mihaela a scris:bil a scris:bine v-am gasit..Mihaela a scris:Nu cris,nu ma mai baga in seama pe mn,bine ai venit bil!
miha de la tine astept...altceva
buna HBBHBB a scris:Buna, bil!!! Cam tarziu la raport! Pe unde ai bantuit?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum