Rezumarea primului mesaj :
Din cauza mea
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Din cauza mea
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
sweety_me a scris:In carti cand dai mom?
Mi sa imi zici de ce adorm greu noaptea
Varsator ca tine lamia,dar am lamurito nu?Lamisa a scris:Aham, doar de nunti , botezuri si parastase nu imi arde.
Ce zodie esti Miha?
Bil...si tu esti varsator,daca da sa ne luom de mana sa ascultam sunetele,poate tu le auzi pe ale mele si eu pe ale talebil a scris:ce sunete frate....mai adineauri zburau niste M.I.G.-uri la medie inaltime ..faceau un zgomot asurzitor...
ce sa inteleg ..ca daca au venit americanii...in paranteza fie spus,i-a asteptat si mosu....
..ce mesaj mi=o fi trimis pri zgomotul migurilor??
acum ascult radio west..poate poate primesc un sunet ceva ...un semnalMihaela a scris:Bil...si tu esti varsator,daca da sa ne luom de mana sa ascultam sunetele,poate tu le auzi pe ale mele si eu pe ale talebil a scris:ce sunete frate....mai adineauri zburau niste M.I.G.-uri la medie inaltime ..faceau un zgomot asurzitor...
ce sa inteleg ..ca daca au venit americanii...in paranteza fie spus,i-a asteptat si mosu....
..ce mesaj mi=o fi trimis pri zgomotul migurilor??
ti-am multumit acolo..vino si tuMihaela a scris:Ai primit o dedicatie,sper ca ai auzit-o,defapt a fost pt toti forumisti!dar daca vrei iti fac o dedicatie doar pt tine
Soryy...nici u sti ce pierziMihaela a scris:nu merge dupa tableta. mea bil!
ce de nu imtri de pe PS???Mihaela a scris:De ce ma superi...
abia acu' am aflat ca i si radio pe aici..habar nu aveam ;P Era super daca puteam ramane pe forum dar sa si ascultam radio...sau se poate si nu stiu yo?? Sunt pe laptop bamby...daca asta ai vrut sa zici.... Ps. Hellouu!Mihaela a scris:tu pe ce esti mamy?
Mihaela a scris:buna mamy,vezi in stanga e cu portocaliu si scrie radio,se deschide o pagina,poti sa asculti si sa intri si pe forum
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum