Mai in gluma, mai in serios, dar cu propriile tale cuvinte. Fara siroape de pe net
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Por favor, faça o login para responderSam 21 Feb 2015, 18:53
sweety_me
Staff
mai cum sa iexplic eu acum, pap niste praline milka cu crema de nugga si simt asa ceva...foarte mmmmm
Sam 21 Feb 2015, 19:55
Neo
Membri
nu mai stiu cine a spus asta dar cred ca reprezinta cel mai bine si mai concret toata treaba, simplu si frumos
Sam 21 Feb 2015, 22:54
Kery
Membri
Black Widow a scris:baieti, iar va pierdeti printre craci..detalii, scuzati
Cracii aia se detaliaza prin contrast? Ca dragostea si ura?
Lun 23 Feb 2015, 13:56
Rahela
Girl's
Orice doresti pentu tine, ofera-i altuia. Daca alegi sa fii fericit, ofera fericire altuia. Daca alegi sa fii prosper, ajuta-l pe altul sa prospere. Daca alegi mai multa dragoste in viata ta, ajuta-l pe altul sa aiba mai multa dragoste in a sa.
Lun 23 Feb 2015, 23:02
Neo
Membri
numai insensibili pe aici, nimeni nu mai apreciaza dragostea...pacat
eu iubeac tot ce ma inconjoara la cel mai mic detaliu, de la furnica pe care o calc in drum spre masina, pana la potaia careia ii dau un picior cand fac jogging
de la pitzipoanca din club pana la iubita de acasa
de la...v ati prins oricum ce vreau sa zic, iubiti mai mult si viata o sa treaca mai frumos, iubiti va aproapele mai mult, aveti numarul meu daca aveti nevoie de un aproape : )))
eu iubeac tot ce ma inconjoara la cel mai mic detaliu, de la furnica pe care o calc in drum spre masina, pana la potaia careia ii dau un picior cand fac jogging
de la pitzipoanca din club pana la iubita de acasa
de la...v ati prins oricum ce vreau sa zic, iubiti mai mult si viata o sa treaca mai frumos, iubiti va aproapele mai mult, aveti numarul meu daca aveti nevoie de un aproape : )))
Mar 24 Feb 2015, 13:08
Vizitator
Vizitator
Dacaai fost istet si nu ai pus gaj...poate sa traga si clopotele.
Mar 24 Feb 2015, 13:11
Neo
Membri
ar trebui ca banca sa faca plicurile alea dintr un material mai fin, macar sa ne folosim de tonele de hartie trimisa prin posta
Mergi la pagina : 1, 2
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum