Rezumarea primului mesaj :
Yes, with my queen:*
Yes, with my queen:*
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Iar?! Adica dezbraca-te ca te...imbraca-te ca nu te mai...?kumbha a scris:Imbracarea ,si dezbracarea din nou ...Kery a scris:S-a terminat dezbracarea? Ce urmeaza?
Mey Sweety eu cunosc foarte bine cerintele ORICARUI topic, dar am citat si explicat mirarea lui Kumbha care "propunea" o imbracare succedand dezbracarii propriuzise! Credeam ca nu trebuie sa desenez un raspuns cat se poate de elocvent altminteri pt toti!sweety_me a scris:kery, crezi ca poti sa respecti cerintele topicului?
Kery a scris:Mey Sweety eu cunosc foarte bine cerintele ORICARUI topic, dar am citat si explicat mirarea lui Kumbha care "propunea" o imbracare succedand dezbracarii propriuzise! Credeam ca nu trebuie sa desenez un raspuns cat se poate de elocvent altminteri pt toti!sweety_me a scris:kery, crezi ca poti sa respecti cerintele topicului?
Stii ceva swetme??? Memoria ta selecteaza doar ce vrea??? Cand mama dracu ai avut tu ocazia VREO singura data MACAR sa ma corectezi pe mine??? Dupa cate imi amintesc tu veneai la mine sa-ti corectez si sa-ti diriguiesc anumite chestii!!! ATUNCI ERAM THE BEST NU?sweety_me a scris:pai pana acum, de cate ori ai raspuns numai la subiect nu ai fost...so? este greu sau?
Kery a scris:Stii ceva swetme??? Memoria ta selecteaza doar ce vrea??? Cand mama dracu ai avut tu ocazia VREO singura data MACAR sa ma corectezi pe mine??? Dupa cate imi amintesc tu veneai la mine sa-ti corectez si sa-ti diriguiesc anumite chestii!!! ATUNCI ERAM THE BEST NU?sweety_me a scris:pai pana acum, de cate ori ai raspuns numai la subiect nu ai fost...so? este greu sau?
Imi cer scuze: probabil prefer sa raman imbracat decat "dezbracat" fortat. Daca e sa ma dezbrac o pot face cat se poate de gratios...daca "se merita"Cris a scris: Se va pune o intrebare, iar cel de jos va trebui sa raspunda, urmand ca si el sa puna la randul lui o intrebare...Rog sa fiti cat mai deschisi si mai sinceri...daca nu va place, nu postati balarii! Multumesc!
Nu e greu, nu?
Depinde cum preferi: la o sticla de vin alb sau rosu?CrazyHors a scris:Kery a scris:Stii ceva swetme??? Memoria ta selecteaza doar ce vrea??? Cand mama dracu ai avut tu ocazia VREO singura data MACAR sa ma corectezi pe mine??? Dupa cate imi amintesc tu veneai la mine sa-ti corectez si sa-ti diriguiesc anumite chestii!!! ATUNCI ERAM THE BEST NU?sweety_me a scris:pai pana acum, de cate ori ai raspuns numai la subiect nu ai fost...so? este greu sau?
Vrei sa ne certam mono sau stereo?
Ok, tu cu "plata" eu dezbrac sticla..CrazyHors a scris:Mistar K, sunt nonalcoholic, deci, apa plata.
sweety_me a scris:Este ultimul..a ertisment..continui eu jocul..si cine nu e in stare..sa il joa e..sa priveas a doar...
Cati cm are....a ta?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum