Rezumarea primului mesaj :
Yes, with my queen:*
Yes, with my queen:*
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
daca esti inferbantat bine,intr-o secunda,ca nu o dezbrace pur si simplu,rupi dupa eaCrazyHors a scris:Cat dureaza sa dexbrac o fomeie de textile?
nu e viol,e sex salbatic,ai uitat cum e decand ai plecat din jungla?CrazyHors a scris:Ce? asta inseamna, veol?
Habar nu am cum e sa moara cucul la intrare!
Te dai huta sau faci genuflexiuni?
Mihaela a scris:a fost nepregatit,adica nu stie savfaca diferenta intre sex si dragoste
ce va place sa faceti,sex sau dragoste?
Mihaela a scris:asta cum mai e,ca nu am auzit de el?
sex sarind de pe sifoner?
sa tipe in timp ce ne-o tragem?CrazyHors a scris:Mihaela a scris:asta cum mai e,ca nu am auzit de el?
sex sarind de pe sifoner?
Il pui pe barbat sa faca pe liana, Tarzan.
of ce sa fac daca liana e prea scurta si imi scapa!CrazyHors a scris:Pai o tipa saracul daca traji prea tare de liana
ce pat!?pe liana imediatKery a scris:Dezbracarea? Imediat ce ma bag in pat ))
ca iai dat de furca pana te-a muscat de dosKery a scris:Mey io nu stiu d-astea cu liane..da' crocodilul ce zicea?
Mihaela a scris:acum întrebi când deja sunt ocupataCris a scris:Va ordon dezbracarea de inhibitii...daca aveti. Este vorba despre sinceritate. Se va pune o intrebare, iar cel de jos va trebui sa raspunda, urmand ca si el sa puna la randul lui o intrebare (despre sex)...Rog sa fiti cat mai deschisi si mai sinceri...daca nu va place, nu postati balarii! Multumesc!
Ai vrea sa faci sex cu cineva de pe forum?
Ce ii nemulțumește pe bărbați.la partenere in timpul actului sexual?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum