Pe acest topic nu se admit discutii in afara subiectului, doar sugestii si reclamatii.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Por favor, faça o login para responder
Vin 27 Feb 2015, 20:48
Neo
Membri
vreau sa fac o reclamatie, se misca greu, pana si emoticoanele apar greu cu intarziere, sper sa se rezolve repede altfel merg mai sus la seful tau : ))
Vin 27 Feb 2015, 20:49
sweety_me
Staff
la mine merge bine mai
mergi la sefu, la etajul doi, eu stau la unu
mergi la sefu, la etajul doi, eu stau la unu
Vin 27 Feb 2015, 21:11
progr
Membri
Salut,
Sunt un prieten de-al Rahelei si vin sa va rog cateva lucruri. Problema cu acele fotografiile de pe forum si cu stergerea lor este veche si o stim toti. Va rog stergeti fotografiile respective.
Am citit regulamentul pe care-l aveti pe forum si de acord, fiecare este responsabil pentru ceea ce posteaza si pentru faptul ca o data pozele ajunse pe internet pot deveni publice.
Insa este obligatia voastra sa aveti la vedere numarul de inregistrarea la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (vedeti site-ul dataprotection punct ro), sa fiti inregistrati ca procesator de date personale la aceasta autoritate si sa mentionati in politica de securitate a prelucrarii datelor personale toate datele pe care le stocati si le distribuiti catre terti. Cel mai bine pentru toata lumea este sa rezolvam problema omeneste, fara alte complicatii.
Asa ca va rog frumos inca o data sa stergeti pozele respective.
Multumesc frumos pentru citirea mesajului.
Sunt un prieten de-al Rahelei si vin sa va rog cateva lucruri. Problema cu acele fotografiile de pe forum si cu stergerea lor este veche si o stim toti. Va rog stergeti fotografiile respective.
Am citit regulamentul pe care-l aveti pe forum si de acord, fiecare este responsabil pentru ceea ce posteaza si pentru faptul ca o data pozele ajunse pe internet pot deveni publice.
Insa este obligatia voastra sa aveti la vedere numarul de inregistrarea la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (vedeti site-ul dataprotection punct ro), sa fiti inregistrati ca procesator de date personale la aceasta autoritate si sa mentionati in politica de securitate a prelucrarii datelor personale toate datele pe care le stocati si le distribuiti catre terti. Cel mai bine pentru toata lumea este sa rezolvam problema omeneste, fara alte complicatii.
Asa ca va rog frumos inca o data sa stergeti pozele respective.
Multumesc frumos pentru citirea mesajului.
Vin 27 Feb 2015, 21:15
sweety_me
Staff
pozele Rhelei care? Cele luate de pe net? pai sunt publice...din moment ce exista pe net si prin reviste
Mai copii, nu va mai lasati creierul spalat de o astfel de fatuca. Pacat de voi, sincer.
Mai copii, nu va mai lasati creierul spalat de o astfel de fatuca. Pacat de voi, sincer.
Vin 27 Feb 2015, 21:30
progr
Membri
sweety_me a scris:pozele Rhelei care? Cele luate de pe net? pai sunt publice...din moment ce exista pe net si prin reviste
Am inteles ca e vorba de pozele unui prieten de-al ei care are o functie destul de importanta. Nu mi-a spus nimic legat de pozele ei.
Vin 27 Feb 2015, 21:33
sweety_me
Staff
pai vezi cum ai cazut de fazan? Daca nu stii despre ce vorbesti si mai ales de ce...trebuia sa te abtii
Trezirea...defapt...o sa va treziti fiecare pe rand si la un moment dat cu fatuca asta.
Trezirea...defapt...o sa va treziti fiecare pe rand si la un moment dat cu fatuca asta.
Vin 27 Feb 2015, 21:36
progr
Membri
sweety_me a scris:pai vezi cum ai cazut de fazan? Daca nu stii despre ce vorbesti si mai ales de ce...trebuia sa te abtii
Lasand un pic la o parte problema asta cu pozele prietenului, inregistrarea respectiva tot e necesar sa o aveti. E mai sanatos pentru toata lumea.
Vin 27 Feb 2015, 21:39
sweety_me
Staff
fi atent la mine, ca nu repet de doua ori si asa am o durere de cap groaznica. Deci, vrei sa mai intrii sa te simti bine alaturi de noi, ok, fa-o. Dar nu mai venii cu mesaje de la fetite de-astea. Subiectul Rahela si tot ce tine de ea, incheiat!
Vin 27 Feb 2015, 21:43
sweety_me
Staff
din cate stiu...acea poza...am vazut-o la mai multe conturi Vraji
Vin 27 Feb 2015, 21:45
Black Widow
Girl's
pana la urma, Rahela, Agonia, Izabela si cum naiba o mai chema o sau l o chema, ca nu stii ce e, barbat sau femeie, cati ani are si cate personalitati?
Vin 27 Feb 2015, 21:46
sweety_me
Staff
e femeie...dar e bolnavioara saraca, la cate povesti a inventat ....
Sam 28 Feb 2015, 05:11
Lamisa
Admin
Grava situatie
Prietenul lui prietena Rahela vine sa ceara in mod oficial stergerea pozelor prietenului cu functie importanta a Rahelei.
Acum eu ce sa fac? Sa imi dedic tot weekendul incercand sa aflu cine este misteriosul prieten cu functie importanta, sa caut sa depistez unde si-a lasat pozele?
Hmm, poate le-a lipit si pe stalpii din fata garii din Vintu de Jos. :2780140460:
Prietenul lui prietena Rahela vine sa ceara in mod oficial stergerea pozelor prietenului cu functie importanta a Rahelei.
Acum eu ce sa fac? Sa imi dedic tot weekendul incercand sa aflu cine este misteriosul prieten cu functie importanta, sa caut sa depistez unde si-a lasat pozele?
Hmm, poate le-a lipit si pe stalpii din fata garii din Vintu de Jos. :2780140460:
Sam 28 Feb 2015, 06:34
Vizitator
Vizitator
progr a scris:sweety_me a scris:pai vezi cum ai cazut de fazan? Daca nu stii despre ce vorbesti si mai ales de ce...trebuia sa te abtii
Lasand un pic la o parte problema asta cu pozele prietenului, inregistrarea respectiva tot e necesar sa o aveti. E mai sanatos pentru toata lumea.
Eu te-am mai rugat sa nu mai vorbesti in necunostinta de cauza. Nu mai incerca sa impui AICI reguli intalnite de tine prin Papua. Ti-am explicat FOARTE clar care este specificul acestei platforme. Se pare ca e grea cultura asta.
Iti repet pentru ultima data 2 lucruri:
- administratorii forumului nu sunt OBLIGATI sa dea socoteala pentru actiunile intreprinse! (mai ales atunci cand unul din membri, respectiv protejata cu amic in functii inalte si puternice, incalca in mod grav si repetat conditiile copy-right-ului. Sa nu mai spun de transferarea contului catre o alta persona si postarea de mesaje jignitoare si tendentioase)
- incearca sa faci o distinctie clara intre un domeniu privat si o platforma gratuita.
Ca urmare a rugamintii tale venite ca un ordin, te sfatuiesc sa inaintezi o plangere catre Platforma Forum Gratuit a carei adresa o gasesti in subsolul forumului. In mod sigur amicul "important" al amicei (lipsite de importanta) va primi de acolo toate informatiile necesare.
PS: pozele afisate pe acest forum se numesc "avatare" si nu este obligatia administratiei sa verifice autenticitatea, cu atat mai putin sa raspunda amenintarilor legate de posturile unui membru.
Si ca o nota personala...lasati dr...u apucaturile astea de pe cuplari si reveniti la realitate. Un forum nu e un camp de batalie pentru toti frustratii sau ratatii!
Por favor, faça o login para responder
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum