Rezumarea primului mesaj :
Nu a disparut, avea peste 70 de pagini si a fost arhivat
Nu a disparut, avea peste 70 de pagini si a fost arhivat
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
mc,dar nu era nevoie,nu ma deranjeaza ca tie nu iti plac,nu am nici-o problema,dar faptul cum ai scris..dar lasa asa,nu are rost.CrazyHors a scris:Uite, ca sa nu zici ca sunt rau... iti dedic aceasta melodie.
stai linistit,a fost alegerea mea,ai mei nu m-au fortat,dar am vrut eu sa muncesc ,sa nu-i mai chinui pe ei.CrazyHors a scris:Sorry, Miha! No comment.
hai sa ne inveselim,mie nu imi place sa mi se puna pataCrazyHors a scris:O las balta daca ti s-a pus pata. Nici nu are rost sa ma... edific.
lasa ca ne descurcam si noi pana vine elCrazyHors a scris:Pai sa vina nene Kery. Dansul le are cu patrafirul, vinuri... alea alea.
nu stai!umbli dupa mn sa ma prinzi,paf!si sunt parfumata,o sa vii dupa mirosCrazyHors a scris:Sa nu ma pui sa stau... baba oarba?
Imi pare rau Apollonia..acum am observat! Cum Crazy e ocupat s-o scoata...la capat cu Mihaelita care nu-si gaseste biberonul cu lapte..iti doresc eu o seara la fel de minunata in continuare si te de Noapte BunaApollonia a scris:....cre'ca de la manele mi se trage!....trecand pe la vecini, un chiwawa...lasat fara lesa si botnita, a sarit la mine si a inceput sa latre si sa faca spume...nu stiu de ce!eu sunt blanda cu cainii...deocamdata le pun patura pe ei sa nu tremure din cauza sevrajului!....apoi mi-am prins , degetul mare de la ,deja , accidenata mana, la portiera de la masina!.....blesteme?...ca ignor?....o seara minunata tuturor! Va
maine nu sunt eu de servici la cafenea,m-am suparat,si daca intru in cafenea cine stie ce va scap in cafea si bauturiKery a scris:ALARM!!! Plec dincolo ca se bat aia pe Tom degetel! Mihaelita vezi cum servesti la bucatarie sa nu primim reclamatii la cafenea! ))
mc apollonia,draguta ca de obicei,dar azi as vrea sa ascult un hip hapApollonia a scris:...lasa Miha, nu fi suparata! si eu am bocit pana acum pentru cei saraci cu duhul si nevinovati ...daca vrei, promit ca maine te ajut cu preparrea cafelei...si am sa ascult si-o manea , de dragul tau!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum