La Craciun e mosul cu desaga, de Paste, iepurasul intinde cosuletul. Ce puneti, sau ce ati dori sa puneti in el si pentru cine?
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Por favor, faça o login para responderJoi 09 Apr 2015, 14:20
sweety_me
Staff
eu doresc sa pun multa intelegere, sanatate si impliniri...pentru toata lumea
pentru mine, cred ca ceea ce mi-am dorit...s-a indeplinit deja
pentru mine, cred ca ceea ce mi-am dorit...s-a indeplinit deja
Joi 09 Apr 2015, 14:59
Vizitator
Vizitator
Eeii, hai mai, eu ma refer la ceva mai pragmatic, material. Pentru fete de ex., eu si sa vreau nu prea stiu cumpara, cel mult poate din gama bijuteriilor sa ma mai descurc oleaca, plusez putin si trag speranta sa nimeresc. Si pe langa asta, sa nu credeti ca sunt salbatic, sa se indeplineasca fiecaruia si cea mai tainica dorinta pe care o are si il poate face fericit. Alaturi de sanatatea care le implineste pe toate.
Joi 09 Apr 2015, 15:06
sweety_me
Staff
eu daca as fi in locul tau, as cauta ceva unic pentru fata iubita
Joi 09 Apr 2015, 15:15
Vizitator
Vizitator
Hai sa-ti spun cum procedez eu cand sunt asemenea ocazii si din diferite motive cadoul ar putea ajunge cu intarziere, si s-ar pierde farmecul momentului...
Bifez pe o carte de vizita data evenimentului respectiv si o pun intr-un loc anume in sertarul biroului. Se pot aduna mai multe, si la proxima ocazie, o tura prin magazine deconteaza tot ce s-a adunat. De dobanda nu amintesc nimic ca ma trec fiorii...
Bifez pe o carte de vizita data evenimentului respectiv si o pun intr-un loc anume in sertarul biroului. Se pot aduna mai multe, si la proxima ocazie, o tura prin magazine deconteaza tot ce s-a adunat. De dobanda nu amintesc nimic ca ma trec fiorii...
Joi 09 Apr 2015, 15:17
sweety_me
Staff
eh, anul asta ai sa fi cuminte, te imbraci in iepuas si duci cadoul...cui trebuie. Asa ca, vezi ca stau cu joarda ...si daca trebuie te imping de la spate
Joi 09 Apr 2015, 15:39
Vizitator
Vizitator
Pai eu am spus centru? Acolo clar nu se mai iegzista fir de ''iarba'', e luciu
Am precizat, buricul...asa ca te rog sa-ti revizuiesti plantarea de verdeata creata
Am precizat, buricul...asa ca te rog sa-ti revizuiesti plantarea de verdeata creata
Joi 09 Apr 2015, 15:41
sweety_me
Staff
Bine...atunci morcove nah...plantat in ..da...imracat in iupuras
Joi 09 Apr 2015, 16:59
sweety_me
Staff
eu vreau sa stiu ce primesc cadoo de la sefu de paste?
de la sefa stiu...o tigaie in cap...dupa ce imi da sefu cadoul
de la sefa stiu...o tigaie in cap...dupa ce imi da sefu cadoul
Mergi la pagina : 1, 2
Por favor, faça o login para responderPermisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum