Rezumarea primului mesaj :
Buna (cam de) dimineata!
Buna (cam de) dimineata!
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
Mihaela a scris:are si cioc rățoiul?Ratzusca a scris:Kery a scris:Viii.P? Adica io-s Donald? :2780140460:
Nuuu ! Tu esti Banderas ,sa nu mai zic de Angelina noastra Ratzoiu meu ,l as recunoaste dintr o mie...e mic negru si urat ..
Mihaela a scris:stg sau drept.sa stiu pe careKery a scris:Daca e doar lapte vreau cu sanul aferent!
Ratzusca a scris:Kery a scris:Viii.P? Adica io-s Donald? :2780140460:
Nuuu ! Tu esti Banderas ,sa nu mai zic de Angelina noastra Ratzoiu meu ,l as recunoaste dintr o mie...e mic negru si urat ..
sa vărsat cafeaua.a rămas doar laptele pe care il preferKery a scris:Ratzusca a scris:Kery a scris:Viii.P? Adica io-s Donald? :2780140460:
Angelina? :p Unde-i Angelina? Iar a lasat cafeaua pe foc si s-a varsat!
Apropo ati baut cafeaua? Eu mai am :289485416:
buna dimineața!un lăptic aveți?Lamisa a scris:Buna dimineata somnorosilor, vad ca si de acasa tot prima ma trezesc.
Poftiti la cafeluta proaspata :289485416: :289485416:
mie nu îmi place cafeaua.doar lăpticul.Lamisa a scris:Eu cafeaua de dimi nu o stric cu nimic, imi place simpla, neagra si tare :1074956660:
Ratzusca a scris: Nik nu se compara cu ea....dulce ,delicioasa, tare ..cat sa ma tina treaza toata ziua
Cris a scris:De cafea o fi vorba? Ceva amanunte...?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum