Rezumarea primului mesaj :
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Rezolvat galeria cu fete frumoase.
Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă
e unul cu limba afara pe aici.si mai e si înțepat in limba.app.nu ai văzut filmul.planeta maimuțelor?CrazyHors a scris:Stai asa, unde ai vazut maimutoi inteligent?
nu stiu de ce am impresia.ca nu se sperie așa usor.am incercat si cu bau.bau.si nimic.sta tot in pozitie de drepti cu banana in mana.sa nu fiu nepoliticoasa si sa spun .in alta parte decat in mana.vezi mai maimutoi.ce diplomata sunt?Ratzusca a scris:Miko, lasa l mai moale ...nu l speria pana mi aduce ratzoiu Si vezi ca cica' stie sa deosebeasca culorile diamantelor
CrazyHors a scris:Stiu mai multe feluri de nestemate, alea nu erau diamante ci lapis lazuli, rubin si smarald
dar mai prețios ca maimuțoiul.nu e nimeni si nimicRatzusca a scris:CrazyHors a scris:Stiu mai multe feluri de nestemate, alea nu erau diamante ci lapis lazuli, rubin si smarald
Aha..uneori semipretioasele pot fi mai pretioase decat pretioasele
Navea cum sa fie altfel... Doar e ...animalutzMihaela a scris:dar mai prețios ca maimuțoiul.nu e nimeni si nimicRatzusca a scris:CrazyHors a scris:Stiu mai multe feluri de nestemate, alea nu erau diamante ci lapis lazuli, rubin si smarald
cred ca sa rătăcit ca nu il mai vadRatzusca a scris:Navea cum sa fie altfel... Doar e ...animalutzMihaela a scris:dar mai prețios ca maimuțoiul.nu e nimeni si nimicRatzusca a scris:
sweety_me a scris:E ratacit..in ochii mei
chiar așa soro.scoate-l repede de acoloRatzusca a scris:sweety_me a scris:E ratacit..in ochii mei
Doamne feri...ai vazut cate ace, suruburi si chiestii taioase periculoase are????????
Unde ai mushii mai tari Unde ai ai?sweety_me a scris:Si unde sa il bag?
eu stiu!!! Pai daca nu le-a mers prima oara sa impresioneze.si au dat in ridicol.au schimbat crezând ca poate ii merge a doua.a noua oara.simplu .nu?Ratzusca a scris:Yo ma gandesc acum..de ce unii simt nevoia sa poarte atatea ..masti? Ma uitam pe site si am vazut /iar/ pers care initial i am cunoscut cu un nick o poza ...apoi ,sa u tot schimbat nickul si au pus poze false.. Ma gandesc ,si tot nu reusesc sa inteleg de ce ????de ce o fac?
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum